Něco na tom asi zahraješ, ale žádná sláva to nebude. Případně v budoucnu koupíš třeba PS5 a budeš mít vystárano
 Něco na tom asi zahraješ, ale žádná sláva to nebude. Případně v budoucnu koupíš třeba PS5 a budeš mít vystáranoDoporučení nového PC Vyřešeno
Re: Doporučení nového PC Vyřešeno
Za mě fajn rozhodnutí, já bych měl taky Maca kdybych tolik neholdoval gamingu  Něco na tom asi zahraješ, ale žádná sláva to nebude. Případně v budoucnu koupíš třeba PS5 a budeš mít vystárano
 Něco na tom asi zahraješ, ale žádná sláva to nebude. Případně v budoucnu koupíš třeba PS5 a budeš mít vystárano

Něco na tom asi zahraješ, ale žádná sláva to nebude. Případně v budoucnu koupíš třeba PS5 a budeš mít vystáranoCPU: Ryzen 7 7800X3D GPU: Sapphire Radeon RX 7900 XTX GAMING 24GB MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI RAM: Kingston Fury Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400 CL32 PSU: Seasonic Focus (GX-850) - 850W SSD1: Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 250GB SSD2: Samsung SSD 980, M.2 - 1TB CASE: Fractal Design Meshify C bílá (okno TG)  CPU Cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 Monitor:  34" LG UltraGear 34GN850-B
						Re: Doporučení nového PC
Díky 
Ono to PS5 vzhledem k obecné kompatibilitě s MAC OS pravděpodobně dříve nebo později hrozí
iMac mám objednaný a zítra by mohl být připravený k vyzvednutí, no pořád mi ještě běží hlavou alternativa v podobě Mac Studio M1 MAX, která je asi neporovnatelně výkonnější a jednoduše bych ji mohl připojit na vše tak, jak mám dnes, ale neřešila by třeba monitor a nebylo by to to hezké all-in-one řešení. Tak nevím, jestli by to za to stálo 

Ono asi ty hry ale i tak proti dosavadní sestavě budou lepší, ne?

Ono to PS5 vzhledem k obecné kompatibilitě s MAC OS pravděpodobně dříve nebo později hrozí

iMac mám objednaný a zítra by mohl být připravený k vyzvednutí, no pořád mi ještě běží hlavou alternativa v podobě Mac Studio M1 MAX, která je asi neporovnatelně výkonnější a jednoduše bych ji mohl připojit na vše tak, jak mám dnes, ale neřešila by třeba monitor a nebylo by to to hezké all-in-one řešení. Tak nevím, jestli by to za to stálo

Ono asi ty hry ale i tak proti dosavadní sestavě budou lepší, ne?
CTO Apple iMac M1 2022
						• 24" 4.5K screen
• 8-jádrové CPU
• 8-jádrové GPU
• 16-jádrový Neural Engine
• 16GB RAM
• 1TB SSD + 2TB SSD Kingston
• Externí zvuková karta Creative Sound Blaster X7
- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení