Píská a nenaběhne
Píská a nenaběhne
Ahoj machři.Tak teď se ukažte.Mám pro malého bráchu PC sestavený z Pentium 3 celeron 400.Je tam větší disk 80gb,pamět 256+128,XP Pro,DVD.Grafika i zvuk původní vč desky.Ale při startu se sem tam stame....zapnu,Pc si začne osahávat HW,zavrčí HDD a pak..Pííííp.......pip,pip,pip,pip,pip.Teď se mi to stalo tak 30krát po sobě.Různě jsem se v tom hrabal.Zkoušel kontakty apod.Zas nic.Pak tak na 50té se to rozběhlo a jede.Co s tím?Vyhodit je to škoda. 

Re: Píská a nenaběhne
Jen jedna technická: Pentium 3 <> Celeron 400
Jo je to 5 pípnutí.Takže prý procesor.Nemáte někdo jiný?Nebo to jen půjde vyčistit a opravit?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrá otázka, ale ještě by mne zajímala firma, která opravuje procesory. Ale teď vážně, pokud to je vadný procesor, tak s tím nic nenaděláš, jedině nový procesor, nebo celý PC, protože do základní desky seženeš jen něco v bazaru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na aukru nebo na něčem podobném toho bude mraky... Kdybych věděl měl se, ale je na skládce to PC nějaký celeron tam byl ale už není bohužel...
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1644
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek