Dostal jsem tablet Microsoft Surface Go2 s Windows 10 PRO ve verzi angličtina.
V nastavení Language jsem přidal češtinu, ale nahoře je pořád nastavená angličtina - viz obrázek. A to „English“ nelze rozkliknout, abych tam nastavil češtinu. Ještě jsem dole odebral angličtinu a to nepomohlo. Má někdo radu jak to vyřešit?
Jak změnit Windows 10 PRO z angličtiny na češtinu?
Re: Jak změnit Windows 10 PRO z angličtiny na češtinu?
Udělal jsi vše co je v tomto návodě?
https://www.windowscentral.com/how-prop ... windows-10
https://www.windowscentral.com/how-prop ... windows-10
Ano udělal přesně podle toho návodu. Ještě jsem ten tablet dal do továrního nastavení a udělal to znovu. A odhalil jsem problém.
Vedle té češtiny chybí písmenko „A“ s tím klikyhákem. A to je právě ten jazyk zobrazení (Display language), který mi nejde nastavit na češtinu. Angličtina ho má, ale u češtiny to vpravo chybí viz obrázek.
Tak to vypadá, jako kdyby měl Surface Go nějaké omezení pro češtinu. Tak nevím co s tím.
Vedle té češtiny chybí písmenko „A“ s tím klikyhákem. A to je právě ten jazyk zobrazení (Display language), který mi nejde nastavit na češtinu. Angličtina ho má, ale u češtiny to vpravo chybí viz obrázek.
Tak to vypadá, jako kdyby měl Surface Go nějaké omezení pro češtinu. Tak nevím co s tím.
Nevím co tu sleduješ svojí přítomností, ale všechny 3 přípěvky co jsi tady na foru napsal jsou "perly".
Tady nejde o to jestli uživatel tabletu ovládá angličtinu, ale o to, jak vyřešit popsaný problém.
Tady nejde o to jestli uživatel tabletu ovládá angličtinu, ale o to, jak vyřešit popsaný problém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8040
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30