Monitor nedostává signál?!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Monitor nedostává signál?!
A netýká se záruka je když s komponenty zachází odborník?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
njn, na reklamaci to vypada uz nejaky cas. Akorat nevim, jestli to nemuze byt jeste i necim jinym, nez deskou. Napada me jeste zdroj, ale ten nahradni nemam. Ale to by mi asi nenajeli pod cernou obrazovkou monitoru wokna, kdyz by bylo neco se zdrojem ne?! Kazdopadne je to na pikacu, 14 dni stara deska a ja ji budu reklamovat. A pri mem stesti, mi ji poslou zpatky, ze u nich je vse ok 

Case: Zalman Z3 se Seasonic Energy Knight SS-500ET | MB: MSI B85-G41 PC Mate - Intel B85 | CPU: Intel Core i5-4460 | GPU: GIGABYTE GTX 750 Ti OC 2GB | RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR3 1600 | HDD: Samsung SSD 750 EVO - 250GB | 64-bit windows 10
mike007 píše:A netýká se záruka je když s komponenty zachází odborník?
nevim jestli si to nemam brat osobne :-) Jak se pozna na dalku odbornik? to je kazdy druhy na tomto foru

Case: Zalman Z3 se Seasonic Energy Knight SS-500ET | MB: MSI B85-G41 PC Mate - Intel B85 | CPU: Intel Core i5-4460 | GPU: GIGABYTE GTX 750 Ti OC 2GB | RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR3 1600 | HDD: Samsung SSD 750 EVO - 250GB | 64-bit windows 10
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co zkontrolovat kabel z PC do monitoru u jiného PC, zda je OK. Prohlédnout si konektory na kabelu i na PC a monitoru, zda nejsou poškozeny (ohnutý pin, nebo částečně ulomený ap.).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mike007 píše:A netýká se záruka je když s komponenty zachází odborník?
O tom nevím, u komponentů bývá upozornění že můžou vyžadovat odbornou montáž, ale kdo ti dokáže že si to tam instalovat ty a ne soused s vyhláškou 50?
IMHO je pro obchodníky výhodnější vyreklamovat poškozenou (nikoli viditelně) součástku než se soudit se zákazníkem, dohadovat s ČOI a přicházet tak o zákazníky.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Pic píše:Co zkontrolovat kabel z PC do monitoru u jiného PC, zda je OK. Prohlédnout si konektory na kabelu i na PC a monitoru, zda nejsou poškozeny (ohnutý pin, nebo částečně ulomený ap.).
o par radek vyse jsem psal, ze jsem mel cely PC u taty, kvuli odzkouseni na jinem monitoru, to same. A taky jsem psal, ze mam jeste analogovy kabel - to same, cerny monitor.
jeste jsem vypozoroval toto.
Prave ted mi PC jede, pisu tento prispevek. Opet, snad jiz popate, jsem vyndal svoji starou grafarnu Radeon X1300, propojil ji s monitorem analagovym kabelem a na druhy pokus se PC rozebehl. Ale muzu se uz i celkem vsadit, ze jestli ne hned pri prvnim vypnuti, tak urcite pri druhem, pujde PC najet uz tak na podesate a po dalsim vypnuti, uz ho nenajedu vubec. Ikdyz neni to uplne pravidlo, jak uz jsem tu psal, dnes rano, jsem pocitac vypnul a zase zapnul 5x zasebou a vse na poprve okamzite nabehlo.
Kdyz pak vymenim grafarnu a dam HD3870, Pc najede zase celkem snadno. Ale vypnu ho a uz to zase pujde najet hure a takhle by to slo porad dokola...
Tim jsem chtel rict, ze si proste nejsem jistej, co mam vubec reklamovat. Jedine splasit nekoho, u koho odzkouset alespon grafiku a pameti, mozna zdroj. Kdo se hlasi dobrovolne?!
Prave ted mi PC jede, pisu tento prispevek. Opet, snad jiz popate, jsem vyndal svoji starou grafarnu Radeon X1300, propojil ji s monitorem analagovym kabelem a na druhy pokus se PC rozebehl. Ale muzu se uz i celkem vsadit, ze jestli ne hned pri prvnim vypnuti, tak urcite pri druhem, pujde PC najet uz tak na podesate a po dalsim vypnuti, uz ho nenajedu vubec. Ikdyz neni to uplne pravidlo, jak uz jsem tu psal, dnes rano, jsem pocitac vypnul a zase zapnul 5x zasebou a vse na poprve okamzite nabehlo.
Kdyz pak vymenim grafarnu a dam HD3870, Pc najede zase celkem snadno. Ale vypnu ho a uz to zase pujde najet hure a takhle by to slo porad dokola...
Tim jsem chtel rict, ze si proste nejsem jistej, co mam vubec reklamovat. Jedine splasit nekoho, u koho odzkouset alespon grafiku a pameti, mozna zdroj. Kdo se hlasi dobrovolne?!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
KOM píše:nevim jestli si to nemam brat osobne :-) Jak se pozna na dalku odbornik? to je kazdy druhy na tomto foru
Myslel jsem servis, samozřejmě.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1959
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek