Jak vložit scrip do blogu Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Jak vložit scrip do blogu

Příspěvekod guest » 24 čer 2008 10:04

Zdravím, lidi poraďte mi, už jsem z toho zoufalej. Podle Tohoto návodupoptřebuji tem script vložit do Blogu, aby se mi tam zobrazoval překladač Google, ale vůbec netuším jak. Tam se mi zobrazí upravit HTML, ale jak je pro mne španělská vesnice. Už se mi podařilo tem blog úplně zlikvidovat a musel jsem tam vše dávat znova a to bych nerad opakoval. Díky všem. :-(
Přílohy
ablona.JPG

Reklama
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Jak vložit scrip do blogu

Příspěvekod Argoneus » 24 čer 2008 11:31

zkopíruj sem celej ten kód nebo mi to pošli na SZ já ti to upravim
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 24 čer 2008 12:02

Když to jde jednoduše, proč to dělat složitě, stačí zkopírovat a aplikace funguje. Blogg je jednoduchý a nabízí vše již hotové. Založ si jeden experimentální a tam surfuj tak dlouho, dokud na to nepřijdeš. Písemně ti poradit neumím i když bych rád.
Aplikace používá Lorem ipsum, tudíž publikuje téměř sama, stačí jen psát, ostatní je zařízeno. Co je Lorem ipsum píšu na svých webových stránkách. Nikde to na netu nebylo, tak jsem to zpracoval a vysvětlil v tomto štítku zde
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

guest

Příspěvekod guest » 24 čer 2008 12:43

To Argoneus, zkusím udělat jeden experimentální.
To George, ale já nevím kam ho vložit.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Jak vložit scrip do blogu  Vyřešeno

Příspěvekod george » 24 čer 2008 12:50

Tak začni: Přizpůsobit - Přidat prvek stránky - HTML/Javascript - Přidat do blogu - a už to je hotovo - uložit
je tam Translator, napíšeš jméno nebo co chceš ...
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

guest

Příspěvekod guest » 24 čer 2008 13:09

Díky pánové oběma. Gorgi to bylo ono - už tam jke ale nevím jestli bude fungovat. Ještě bych tam potřeboval dostat ty reklamy AdSense, ale to už asi nezvládnu.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 24 čer 2008 15:16

Omluva, měl jsem vypnutý počítač kvůli bouřce. S AdSense počkej, až budeš mít obsah, alespoň 50 článků, aby bylo k čemu přidat reklamy, takhle by boot nic nenašel...AdSense je docela náročně na nastavení,ale je česky
Začni odspoda, hlavička stránky, profil, aktuality a třeba zprávy...ty jsou zajímavé, můžeš je pak číst jen tam podle výběru, dobré odkazy(nebo název jak chceš a co chceš) atd. atd.

Při tvém pomalém připojení budeš mít asi problém s publikováním fotografií větších než 1MB a ukládáním i textu na server blogger.com. Hodně radosti s novým bloggem!

guest

Příspěvekod guest » 24 čer 2008 15:30

Už jsem je tam dostal, ale zobrazuje se to jako reklamy Google, takže nevím je-li to O.K.
Btw teď si čtu na SkalWebSite - dobrý.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”