popíšu Vám svůj problém: Při poslouchání hudby se mi občas stane (cca. 1x/týden), že najednou začne v reproduktorech praskat. Děje se to nepravidelně už pár měsíců, nezáleží na tom, co poslouchám, ani na hlasitosti. Chyba se začala objevovat jen tak, tudíž před ní neproběhla žádná změna o které bych věděl. Ovladače aktualizuji pravidelně, dělala to při starších a dělá to při těch aktuálních. Tkž v tom chyba nebude. První cca. 3 měsíce od zakoupení fungovala bez problémů, ale pak si postavila hlavu a dělá tohle..
Nedá se říct, že by mě to omezovalo nebo mi znemožňovalo pobyt u Pc, jen mě to nebaví stále znova nastavovat. A to se dostávám k řešení tohoto problému. Pokud mi začne v reproduktorech praskat, stačí v konzoli od Creativu stisknout tlačítko "Default", praskání přestane a mně nezbývá nic jiného než vše znovu nastavit. Je to sice otázka pár sekund, ale popravdě, koho by to bavilo dělat stále dokola?

Ještě dodám, že zvukovou kartu mám Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer a OS Vista 32bit.
Tudíž kdyby někdo věděl, jak tento problém natrvalo odstranit, budu mu velice vděčný