Peníze za soft

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Peníze za soft

Příspěvekod memphisto » 26 čer 2008 22:33

kdybych to neměl jako studentské verze či verze k dispozici ze školy, tak stačí sečíst AutoCAD a 3DS max a jsme na částce skoro čtvrt mega :lol: Vista Ultimate 12k (cena zaplacená za tehdejší novinku) + kupa softu od Ashampoo za směšné ceny a v neposlední řadě ESS za 700Kč
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 26 čer 2008 22:40

nic, mám win xp a placeným programům se nevyhýbám ale to tady nebudu říkat a hru si hraju jakou chcu takže sečteno podtrženo 0kč
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod iLucas » 26 čer 2008 23:09

Asi tak 15kč na CDčko na Windows a jinak registrace na foréch je zdarma :lol: :lol: (berte to s nadhledem cd stálo asi 7)
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 čer 2008 00:05

V počítači mám:
   Windows XP Prof. OEM: Kč 3 582,–
   Total Commander: Kč 1 191,–

Nemám nainstalováno, ale kupoval jsem a asi zase nainstaluju?
   Mafia (DVD): asi Kč 200,–

K tomu dlužno připočíst bezpočet CD/DVD, která jsem zakoupil společně s časopisy jako zejména Chip, PcWorld a Computer; odhadem 2–3 tisíce ročně.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 27 čer 2008 00:56

Asi 4000,- ? Systém jsem dostal společně s PC, pár programů jako Pinnacle, Translator, Office 2003 skoro zadarmo z druhý ruky.
Většinou free anebo třeba NOD trial. Ad-Aware profi jsem stáhl kdysi z nějakých stránek taky zadara. Tenkrát to někde viselo a na JNP s Ad-Awarem měl někdo problém a já mu poradil ať si to stáhne z těch stránek. Ten člověk měl pak problém s instalací češtiny (musely se tam přepisovat knihovny) a tak jsem mu poslal meil s návodem a dovětkem ať dá vědět jestli se mu to podařilo. On dal vědět, ale komplet to vyvěsil na diskuzi JNP. Tam to všichni začali hromadně stahovat a z těch stránek to zmizelo. Jestli na ně narazím, tak dám vědět, je tam spousta zajímavého softu, ale teď vůbec netuším kde bych to měl hledat. Jediný problematický je Nero, to jsem dostal zadara i s kódem a Premiéra, tu ovšem nepoužívám. Vím jenom, že ji někde mám. Hry nehraju jenom občas šachy, takže s free už asi vydržím na věky. :D

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 27 čer 2008 23:25

Spyke píše:Zdravím,
už delší dobu mi vrtá hlavou, kde lidé berou na to, aby si kupovali legální software.

Nevím, jak ostatní, ale já chodím do práce. A vždycky desátého přibyde pár jedniček a nul na můj účet... :wink:

Jinak v programech mám cca. 5000 kč.

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 27 čer 2008 23:42

Po programech můj comp řve hlady.Dostal sem widle k noťasu a zbytek je free z netu.Avast,ad-aware atd..
Zatím 0,- kč :smile:

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 28 čer 2008 00:06

foxy_whiteFox píše:Nevím, jak ostatní, ale já chodím do práce. A vždycky desátého přibyde pár jedniček a nul na můj účet...

Jasně, ale ne každý chodí do práce, viz. chudí studenti.. :wink: Navíc znám hromadu lepších věcí, do kterých ty peníze vrazit, ale to zde nechci řešit.
Prostě mě jen zajímalo, kolik v softu máte. Tkž díky za cifru.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”