Různá hlasitost MP3 Vyřešeno
Různá hlasitost MP3 Vyřešeno
Ahojky, prosím Vás - odborníky o radu. Koupila jsem si MP3 s vnějším zabudovaným reproduktorem na samovýuku angličtiny. Chci prostě poslouchat anglický text nahlas ne ve sluchátkách (mám roční dítě a musím být ve střehu). Z CD jsem si převedla "stopy zvukového disku CD" na MP3 (v programu Easy CD-DA Extractor) ale když si to pustím v přehrávači hlasitost nic moc, přestože ho nosím na řetízku, takže skoro až u hlavy. Ve sluchátkách je to paráda ale já to potřebuji poslouchat nahlas. Když si ale pustím nějakou písničku nebo filmík, hlasitost je rozhodně vyšší. Takže tady můj problém - je možné něco provést s tím CD nebo převod na MP3 nějakým jiným prográmkem, aby ta hlasitost byla lepší??? Upozorňuji, že jsem běžný uživatel PC a tudíž žádný profík. Díky za odpovědi. Jindra
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Různá hlasitost MP3
Vítej na PC-Help!
Použij na převod "obyčejný" Windows Media player. S jeho převodem mám velmi dobré zkušenosti.
Použij na převod "obyčejný" Windows Media player. S jeho převodem mám velmi dobré zkušenosti.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Díky za radu, hned jsem to zkusila ale hlasitost zůstává nezměněna. Poradíte ještě něco jiného??
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jestli je nekvalitní nahrávka na CD, tak je úplně jedno jakým programem to převedeš do mp3. Bude to stále nekvalitní. Pak už jedině pomůže nějaký program na úpravu zvuku v mp3. Možná to svede AudaCity, ale to si nejsem jistý. Jsem momentálně v práci a nemohu to vyzkoušet.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zvýšit úroveň hlasitosti můžeš třeba programem Audacity. Je to ale piplačka, každou MP3 zvlášť.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MP3 Gain
Vydáno dne 31. 01. 2004 (2026 přečtení)
Pokud máte sbírku souborů MP3, které jste získali z různých zdrojů, mohou mezi nimi být velké rozdíly v hlasitosti. Program MP3 Gain dokáže tento problém hravě vyřešit.
http://mag.repro.cz/view.php?cisloclanku=2004012803
http://mp3gain.sourceforge.net/download.php
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ahojky,
díky všem za pomoc. Nejdřív jsem zkusila AudaCity, ale to je opravdu piplačka. Pak jsem zkusila MP3Gain a hlasitost je mnohem lepší. Ještě jednou všem moc díky i za rychlost
. Jindra
díky všem za pomoc. Nejdřív jsem zkusila AudaCity, ale to je opravdu piplačka. Pak jsem zkusila MP3Gain a hlasitost je mnohem lepší. Ještě jednou všem moc díky i za rychlost

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1555
-
od maiki