Nahrávani zvuku
Nahrávani zvuku
Nejde mi nahravat zvuk ktery jde z pocitace do repraku. Na mým druhym pocitaci nahravam tyto zvuky pres program Free MP3 Recorder, kde vyberu jako zdroj zvuku neco jako STEREO a nahravam. Ale kdyz jsem zkousel nahravat pres tehle program na tomto pocitaci, tak mam na vyber jako zdroje nahravani jen: Prehravac CD, mikrofon a vstup vnejsiho zdroje. Proste tu moznost nahravani zvuku co jde do repraku tam neni. Myslim ze to bude tim mym SoundMAXem co tu mam.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nahrávani zvuku
Záleží na tom jaká je zvukovka.Nedávno to tu bylo pohledej , jsou na to i jiné programy, když to není na programu karty.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Zkus prográmek Gold Wave a vyber zařízení Wave.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pravým kliknout na ikonu repráku vpravo dole na liště, dát Vlastnosti/Možnosti/zvolit Záznam zvuku (možná to je trochu jinak, mám nasinstalovaný jiný "audiomix", než je ten klasický z windowsů a ten klasický si už zas tak moc dobře nepamatuju) a tam si vybereš, jaké regulátory se ti budou zobrazovat.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
kdyz ja tam tu ikonku vpravo dole nemam 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Start-ovládací panely-zvuky a zvuková zařízení.
ja tam mam ale na vyber jen ten SoundMAX HD Audio- u ktereho to nejde. jake jsou tedy na to i jine programy kdyz to zvukovka neumi?
karlikar: Co si to tady přečíst? Nebo to chceš napsat 10x? Možná bych měl radši jít pěstovat zeleninu ... na Mars > http://azpravy.atlas.cz/svet/161820-na- ... -nasa.aspx

co si mam jako precist? ten goldwawe jsem zkousel ale nikde nemuzu najit neco jako wave. a jinak na diskusi jsem podobna temata hledal a nenasel.
nebo zkus audacity a tam vyber stereo mix
tak jsem zkusil ten program audacity a tu moznost vybrat stereo mix tam taky nemam.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Přeinstaluj ovladač i program pro zvukovku. Ostatní zvukovky zakaž nebo odinstaluj. V tom Soundmaxu to musí být taky-Record(what U hear).Ty mixingy- nemáš někde zatržíka u "ztlumit"?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5701
-