Vážení, prosím o radu- je to směšné já vím, hraju si tu s Windows 98 a nainstaloval jsem si tam neoficiální service pack 3.66 a poté mě při startu počítač napíše že chybí nějaký adresář či co viz obr.
Jak ten adresář vyrušit, aby se to nezobrazovalo a nebo opravit? Děkuji moc Windows\system\VMM32\enable.VXD
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Doporučuji Windows 7 ve verzi 2025 - klik link: :thumbup: :thumbup: :thumbup: (na webu: :thumbup: :thumbup: :thumbup: )
NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen za účelem info. a k edukaci *** chci jen altruisticky pomoc a NE...
Poslední příspěvek
Zaslaná a nepřečtená SZ:
Ani text "NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen za účelem info. a k edukaci " nemění nic na tom, že došlo k porušení Pravidel.
Pokud admin usoudí, že k porušení Pravidel nedošlo, bude příspěvek uvolněn.