XP se nechcou zapnout Vyřešeno
Re: XP se nechcou zapnout
eště jeden dotaz .. kdyby sem ten soubor Boot.ini smazal celý tak si ho vytvoří XPčka znovu nebo si je pose*u celé 

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten TuneUP jsem myslel v souvislosti s XP.
Boot.ini určitě nemaž-správně si odhadnul, že by se to pos.... .
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
zlobyl píše:Ten TuneUP jsem myslel v souvislosti s XP.
ok! ten soubor BooT.INI sem uprawil jak se mi radil XPčka pořad nejdou spustit

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak já už nevím.
Ten soubor Boot.ini vrať kdyžtak do původního stavu.
Uvidíme, jestli má ještě někdo nějaký nápad.

Ten soubor Boot.ini vrať kdyžtak do původního stavu.
Uvidíme, jestli má ještě někdo nějaký nápad.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
problém stále nevyřešen
tak mě napadlo, jak XPčka eště šli tak sem měl na Vistě nainstalovaný ZoneAlarm firewall který sem dal pryč protože mi ten zmetek z ničeho nic začal blokovat program iTV v kterém vir na 100% není a nebezpečný taky není
tak sem nainstaloval COMODO firewall který ted mám jak na momentálně (doufám že jenom dočasně) nefunkčních XPčkách tak i na Vistě
mno a ten soubor Boot.ini který je na disku C se systémem XPček tak je u typu souboru napsáno "Soubor COMODO Firewall" .. tak mě napadlo jestli třeba náhodou nemůže COMODO to blokovat
nebo nedá se nějak změnit typ toho souboru?
eště jednou sem dávám obsah souboru boot.ini
.. a eště mě trkla jedna věc, měl sem v kompu jeden prográmek (na vistě) pomocí kterého sem uprawil název systému na bootovací obrazovce(to je ale nepodstatná změna), aj ksem ho měl v kompu tak šlo všechno v poho ale problém je že ho ted nemůžu najít a newím o tom že bych odinstalovaval .. poradí někdo název?? pomocí toho programu se dají měnit různé bootovací nastavení systému, v názvu měl myslím slovo "boot"

tak mě napadlo, jak XPčka eště šli tak sem měl na Vistě nainstalovaný ZoneAlarm firewall který sem dal pryč protože mi ten zmetek z ničeho nic začal blokovat program iTV v kterém vir na 100% není a nebezpečný taky není
tak sem nainstaloval COMODO firewall který ted mám jak na momentálně (doufám že jenom dočasně) nefunkčních XPčkách tak i na Vistě
mno a ten soubor Boot.ini který je na disku C se systémem XPček tak je u typu souboru napsáno "Soubor COMODO Firewall" .. tak mě napadlo jestli třeba náhodou nemůže COMODO to blokovat
nebo nedá se nějak změnit typ toho souboru?
eště jednou sem dávám obsah souboru boot.ini
Kód: Vybrat vše
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /FASTDETECT /AllwaysOff
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional (TuneUp Záloha)" /FASTDETECT /AllwaysOff /TUTag=7PNDM3-BAK
.. a eště mě trkla jedna věc, měl sem v kompu jeden prográmek (na vistě) pomocí kterého sem uprawil název systému na bootovací obrazovce(to je ale nepodstatná změna), aj ksem ho měl v kompu tak šlo všechno v poho ale problém je že ho ted nemůžu najít a newím o tom že bych odinstalovaval .. poradí někdo název?? pomocí toho programu se dají měnit různé bootovací nastavení systému, v názvu měl myslím slovo "boot"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4000
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”