cs 1.6 server
cs 1.6 server
prosim newite kde bych si mohl zalozit server zadarmo?potreboval bych to aspon na 5 lidi (na 4 staci)ty 300 kila co chcou na pipni fakt nemam...potreboval bych na tom rozjet amx mod a potom mozna nejake mody jako je Warcraft 3 atd...jenom pro 4 lidi...Moc prosim 

Re: cs 1.6 server
Vždyť je pipni.cz zadarmo... (START)
Jinak moc pipni.cz nedoporučuju, protože to vypadá, že se o to vůbec nestaraj. Založil jsem si tam účet (START) a za necelý měsíc mi ho smazali, na e-mail mi nic nepřišlo, regnout se znovu nejde, .... Stojí to za prd.
Jinak moc pipni.cz nedoporučuju, protože to vypadá, že se o to vůbec nestaraj. Založil jsem si tam účet (START) a za necelý měsíc mi ho smazali, na e-mail mi nic nepřišlo, regnout se znovu nejde, .... Stojí to za prd.
a co jineho teda doporucujes?(doporucujete)
jako rozjel bych tam cs server s amx pro maximalne 5 lidi?
Jo rozjel, ale pokud se ti náhle nepůjde připojit na účet, nebudou to řešit, prostě budeš mít smůlu jako já...
a eh jak se vubec mam registrovat?je tam slackware a debian a nejaky isp config tak co tam mam vybrat?
To já nevím, já dělal pouze server na GTA:SA-MP, ale používal jsem Debian, ostatní sem nechal.
chjo ale me je jenom 13...nevadi to?nebudou treba otravovat s volanim?
aha ani to nejde regnout.jak mam zadat telefon me to pise ze spatny telefon sem napsal 775177889 i +420775177889 a nebere ho to
jo užh ok
To já nevím, ale já tam zadal neplatný telefon...
Nejlepší by si bylo někde platit za kvalitní server hosting. CS moc nehraju, takže nevím jaký je kvalitní...

ok jsem registrovany ale jak tam ted rozjedu CS?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1552
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32