Měnič tapet na ploše - hledám - OS Win XP
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Měnič tapet na ploše - hledám - OS Win XP
Poprosil bych nevíte někdo o prográmku, který by ze zadané kolekce tapet vyměnil při startu PC tapetu a pak se sám ukončil. Prozatím používám Tapety 2.12 ale ten zůstává i po výměně tapety po startu spuštěný a celkem zbytečně zabírá paměť.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Re: Měnič tapet na ploše - hledám - OS Win XP
WP Changer - umožňující automatickou změnu tapet na pracovní ploše
ABF Wallpaper Changer 3.7 SW 2,3MB automatický měnič pozadí.zip
Active Multiwallpaper Changer 3.65 SW 3MB automaticky mění pozadí, kalendář, hodiny na pozadí atd.exe
All Wallpapers 2.0-snadno použít vaše oblíbené snímky jako pozadí pracovní plochy a jejich periodickou výměnu dle různých nastavení.exe
Any Background 1.12 TW 878kB správce pozadí, automatický měnič.exe
Background Scroller 1.0-Program, který automaticky mění pozadí Windows po nastaveném počtu minut. Stačí umístit svoje oblíbené wallpapery do adresáře.zip
BioniX 4.12.3 FW 70kB měnič pozadí.zip
Ccy Wallpaper Changer 2.1.4 FW 807kB automatický měnič pozadí.zip
CooL Wallpaper Changer III 3.1-Správce a automatický měnič pozadí s mnoha funkcemi a možnostmi.exe
Chameleon Desktop v1.3 beta SW 2MB automaticky mění pozadí .exe
WallMan 1.0-pro správu a automatickou změnu tapet na pracovní plochu systému.zip
Wallpaper Cycler 2.0.2 FW 2,6MB automatický měnič pozadí ve Win.exe
Wallpaper Changer 1.90-vyměnuje Wallpapery (pozadí).zip
Wallpaper Sequencer Ultra 4.5 SW 4,3MB automatický měnič pozadí ve Win.exe
ABF Wallpaper Changer 3.7 SW 2,3MB automatický měnič pozadí.zip
Active Multiwallpaper Changer 3.65 SW 3MB automaticky mění pozadí, kalendář, hodiny na pozadí atd.exe
All Wallpapers 2.0-snadno použít vaše oblíbené snímky jako pozadí pracovní plochy a jejich periodickou výměnu dle různých nastavení.exe
Any Background 1.12 TW 878kB správce pozadí, automatický měnič.exe
Background Scroller 1.0-Program, který automaticky mění pozadí Windows po nastaveném počtu minut. Stačí umístit svoje oblíbené wallpapery do adresáře.zip
BioniX 4.12.3 FW 70kB měnič pozadí.zip
Ccy Wallpaper Changer 2.1.4 FW 807kB automatický měnič pozadí.zip
CooL Wallpaper Changer III 3.1-Správce a automatický měnič pozadí s mnoha funkcemi a možnostmi.exe
Chameleon Desktop v1.3 beta SW 2MB automaticky mění pozadí .exe
WallMan 1.0-pro správu a automatickou změnu tapet na pracovní plochu systému.zip
Wallpaper Cycler 2.0.2 FW 2,6MB automatický měnič pozadí ve Win.exe
Wallpaper Changer 1.90-vyměnuje Wallpapery (pozadí).zip
Wallpaper Sequencer Ultra 4.5 SW 4,3MB automatický měnič pozadí ve Win.exe
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
X díky za snahu ale...
Z toho co jsi zpracoval .. Udělal sem to samé prošel sem stahuj.cz a slunecnice.cz než sem se zeptal u žádného z těch měničů sem nenašel poznámku že se po výměně tapety program sám uzavře. Nebo blbě čtu pak se tedy ptám který to umí nebo snad všechny?
vyměnil při startu PC tapetu a pak se sám ukončil
Z toho co jsi zpracoval .. Udělal sem to samé prošel sem stahuj.cz a slunecnice.cz než sem se zeptal u žádného z těch měničů sem nenašel poznámku že se po výměně tapety program sám uzavře. Nebo blbě čtu pak se tedy ptám který to umí nebo snad všechny?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ten psaný největším písmem. Sám jsem ho takto používal. Ostatní možná, pole laborování otevřeno ...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když sem program po dlouhém a krkolomném hledání našel nainstaloval již při instalaci píše nesmysly (jako kdyby mému pc chyběla nějaká znaková sada či co) třeba řádek samých otečkovaných, oháčkovaných a očárkovaných znaků.
Po instalaci v start všechny programy je to to samé nebýt ikon nevím ani význam oněch znaků. Při pokusu o spuštění programu nahlásí chybu že mu nejde uložit ikona do oblíbených a program se nespustí nebo nemohu přijít na to jak spustit a nastavit. Program sem stáhl odtud http://www.alexansol.pochta.ru/prog2.html Poradíte nebo je lépe to nepokoušet?
Po instalaci v start všechny programy je to to samé nebýt ikon nevím ani význam oněch znaků. Při pokusu o spuštění programu nahlásí chybu že mu nejde uložit ikona do oblíbených a program se nespustí nebo nemohu přijít na to jak spustit a nastavit. Program sem stáhl odtud http://www.alexansol.pochta.ru/prog2.html Poradíte nebo je lépe to nepokoušet?
Zřejmě nemáš zapnutou podporu všech jazyků. Jsi si jistý, že chceš software v azbuce?
Dej mi na SZ Skype-kontakt, protože sem jde strčit jen 256 KiB (KiB nepodporuju, jen KB) velký soubor, navíc ty šachy s koncovkami.

Nejspíš je to rusky.
Zkus toto, vypadá to dobře - http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_plo ... lpapers/?g

Tommy4: Když píšu že je to v azbuce, tak je to na 100% rusky
Já to mám česky.

Ten příspěvek jsem neviděl, nějak jsi mě předběhl, ale ten program co jsem našel nemusí být špatný... Odškrtl bych měnit tapety z kolekce v náhodném pořadí a bylo by to. S tím vypnutím by to ale asi bylo horší, ale takový mini prográmek ti fakt moc RAMky nesežere. 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
To Tommy4: Mám na tem měnič určité požadavky ten tvůj je splňuje?
Jo, až na to samovypínání.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chlapci potřebuju radu, když nastavím samo vypínání (mám staženu verzi WPChanger_1_3_4 a k ní češtinu) tak než se sviňák vypne chce uložit soubor se seznamem walperů takže dokud to nestornuješ nebo neuložíš nevypne se. Pokud není nastaveno samo vypínání funguje normálně. Nevíte někdo co je špatně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3051
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02
-
- 2
- 3194
-
od BigSandy
14 lis 2024 18:58
-
- 4
- 2954
-
od Grander
02 dub 2025 15:29
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4431
-
od uzivatel123
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5916
-
od Radovan-kocour
10 kvě 2025 18:01
-