Ahoj,
asi je to hloupá otázka, ale poslední dobou se mi při prvním spuštění chromu a nějakém vyhledávání zobrazí tato hláška:
Tato síť je zablokována kvůli neadresným stížnostem na zneužití ohledně škodlivého chování. Tato stránka zkontroluje, zda požadavky odesílá skutečně člověk a ne robot přicházející z této sítě.
Mám v počítači norton a používám jeho vpn, ale nikdy dřív se mi tahle hláška nezobrazovala, tak mám trochu obavu z nějakého napadení...žádný nebezpečný stránky nenavštěvuju a norton scan také nic nenašel. Tak jsem se chtěl zeptat, zda by to mohlo být tím, nebo má cenu dělat HiJackThis?
Díky
Ověření captcha google chrome
Re: Ověření captcha google chrome
Kdyz vypnes tu VPN, tak hlaska zmizi, nebo ne?
Pochopitelne ze VPN toto zpusobovat muzes, s VPN se take na spoustu webu nedostanes, protoze IP rozsahy VPN jsou blokovane.
Pochopitelne ze VPN toto zpusobovat muzes, s VPN se take na spoustu webu nedostanes, protoze IP rozsahy VPN jsou blokovane.
Re: Ověření captcha google chrome
Když jsem to vypnul a restartoval počítač, tak dobrý...ono se to taky objevuje většinou jen při prvním vyhledávání - třeba, napíšu a3sport a ono se mě to zeptá, ale když tu stránku vyhledávám podruhý, tak je to v pořádku.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”