domácí síť
domácí síť
Ahoj. Mám doma 2 PC, normální a noťas. Mám je pomocí routeru připojený k netu, noťas pomocí wi-fi. Když chci mezi těmato Pc síť, tak ju musim nějak vytvořit, nebo už je vytvořená, když vlastně sdílím to připojení k Netu.
Re: domácí síť
Když otevřu síť tak tak opravdu vidím dva komply, ael když chci otevřít ten druhej tak mi to napíše: Položka //DAWE není přístupná. Zřejmě nemáte dostatečná oprávnění pro přístup. Obraťete se na správce servru a ověřte oprávnění.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proto, aby ses dostal do ostatních PC v síti je musíš ještě jednotlivě nastavit ..
.. např. musíš povolit nějakej adresář pro sdílení po síti (kliknout pravým -> vlastnosti -> sdílení ...)
.. např. musíš povolit nějakej adresář pro sdílení po síti (kliknout pravým -> vlastnosti -> sdílení ...)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Jo to mám nastavený sdílení. Ale furt nic. A když se chci připojit z druhýho komplu tak to zase chce jméno uživatele a heslo.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký máš OS na těch komplech? Z kterýho na kterej to nejde a kdy to chce heslo?
Vím, že mi to takhle blbnulo, když sem se napojoval z XP na Visty ..
Vím, že mi to takhle blbnulo, když sem se napojoval z XP na Visty ..
No přesně tak to mám. Na XP to chtělo heslo při vstupu na ty Visty a na vistech to píše odmítnuutí přístupu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
a co firewally? jsou PC ve stejné skupině?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No právě že nejsou ve stejné skupině. Tu jednu skupinu jsme si tam vytvořil, prtože jsem se unáhlil a myslel jsem že ta síť není ještě vytvořená, tak jsem dal vytvořit síť a teď tam mám dvě sítě a kažedj jiný síti. 

- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak ty skupiny předělej .. Tlačítko WIN + Pause/Break, vyskočí ti okno, ve kterým se to dá změnit, ale skupina na tohle stejně nemá vliv 

Už mám počítače v jedný skupině, vidím je na obou počítačích. Z XP se do Vist dostanu,ael obráceně mě to furt odmítá poustit. Jde ta skupina co je teď uplně prázdná nějak odstranit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3404
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26