mozilla firefox 3.0

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

ower95
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

mozilla firefox 3.0

Příspěvekod ower95 » 05 črc 2008 12:38

zdravim.mam problem s mozzilou.predtim nez prisla verze 3.0 RC sem mel 3.0 bety atd ktere mi to nabizelo jenomze pak sem stahl a nainstaloval tu RC a od te doby to nejde.(to=prohlizeni netu)na stranku cekam okolo 2 minut.na spusteni prazdne stranky nebo vlastne na spusteni cele mozzily taky potrebuju takovych 5 minut.cpu vyjede na 99% a pak funguje jenom ctrl+alt+delete a ukoncit proces... :evil: v about:config jsem menil jenom neco s pipeling to sem nastavil jednu vec na true a druhou z nejakeho maleho cista na 100 html.allow.pipeling nebo tak neco a jeste html.pipeling.maxrequest mno ale jinak jenom better gmail 2 a to je vse myslim.no a vysledek me prace sem už napsal...ted jenom potrebuju poradit jak to opravit. predem dik :inlove:

Reklama
ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Re: mozilla firefox 3.0

Příspěvekod ower95 » 05 črc 2008 15:48

nikdo nevi?achjo to je den... :evil:

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 05 črc 2008 15:54

zdravim.mam problem s mozzilou.predtim nez prisla verze 3.0 RC sem mel 3.0 bety atd ktere mi to nabizelo jenomze pak sem stahl a nainstaloval tu RC a od te doby to nejde.(to=prohlizeni netu)na stranku cekam okolo 2 minut.na spusteni prazdne stranky nebo vlastne na spusteni cele mozzily taky potrebuju takovych 5 minut.cpu vyjede na 99% a pak funguje jenom ctrl+alt+delete a ukoncit proces.
----------------------------
Antivir?
Firewall ?
Připojení?
Já osobně bych úplně ale fakt úplně odinstaloval FF i z registrů i z Program Files a nainstaloval znovu,nebo vytvořil nový profil.

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 05 črc 2008 15:56

ok zkusim ale nwm ktere registry to byly xD jinak pripojeni normalni,antivir nic nehlasi kdyz kontroluju slozku,firewall ji neblokuje

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 05 črc 2008 16:02

Odinstaluj Firefox 3 přes přidat/odebrat programy, pak vyčisti registry třeba Ccleanerem a znova jej nainstaluj. Nejprve si ale zálohuj záložky ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 05 črc 2008 16:04

Registry obsahující slovo Firefox
Antivir máš..tuším Avast :D imho blokaci na instalaci mě dělal AVG 8

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”