Přeinstalace Xp
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přeinstalace Xp
Ahoj chci si přeinstalovat Xpčka a kyž se dostanu do okamžiku na který místní disk se to má naistalovat (mám C ,D ) tak vyberu C jako vždy a začne to ale nedalo mi to tu otázku o Formátování C takže sem to nainstaloval a ted mám na C 2 Windowsy.Tak to chci přeinstalovat s formátem ale zas ta volba po vybrání disku C tam není a vím že tam má bejt už sem to dál nebo co myslíte ????
Re: Přeinstalace Xp
A na D máš data, která chceš zachovat?
Pokud ne, tak všechno zformátuj a klasicky nainstaluj.
Kávu děláš dobrou, ale píšeš dost nesrozumitelně.
Pokud ne, tak všechno zformátuj a klasicky nainstaluj.
Kávu děláš dobrou, ale píšeš dost nesrozumitelně.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nemáš na C data, tak nejprve odeber oddíl C, tím zlikviduješ vše na C. Pak oddíl C znovu vytvoř a naformátuj jej (ne ale rychlý formát) a potom můžeš nainstalovat systém Win.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj tak sem si vše potřebné vypálil a rozhodl jsem se pro ten formát obou disků ale nevím kde se to dělá? D jsem naformátoval přes vlastnosti disku a formát ale C takhle nejde něco mi to píše že je používán ach jo já bych do toho...Ja de formátovat disk jinak než přes vlastnosti disku???
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus příkazovou řádku format c:, ale tam máš OS , tak budou problémy. Budeš muset na to D: dát nový OS a z toho potom naformátovat to c: .Nebo dones ke kamarádovi a popros o formát u něj.
Edit: máš jeden disk, nebo dva, nějak se v tom neorientuju. Dva oddíly na jednom disku?
Edit: máš jeden disk, nebo dva, nějak se v tom neorientuju. Dva oddíly na jednom disku?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Pohlaví:
Nevím jestli to správně chápu, ale šel bych na to jinak (data máš vypálený).
Vlož do mechaniky bootovací CD se systémem a normálně instaluj. Až se dostaneš na oddíly, tak je oba odstraň. Pak vytvoř nový "C" urči si velikost a zbytek bude druhý oddíl "D". Na "C" nainstaluj systém a hotovo. "C" budeš používat jako pracovní a na "D" si můžeš ukládat potřebná a důležitá data, zálohy ad.
Vlož do mechaniky bootovací CD se systémem a normálně instaluj. Až se dostaneš na oddíly, tak je oba odstraň. Pak vytvoř nový "C" urči si velikost a zbytek bude druhý oddíl "D". Na "C" nainstaluj systém a hotovo. "C" budeš používat jako pracovní a na "D" si můžeš ukládat potřebná a důležitá data, zálohy ad.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo mám jeden disk a na něm 2 oddíly D je už prázdný a na C je jen systém atd...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to jo , postupuj podle Blue Spirita.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ted sem to zkoušel a nejde to dal jsem odstranit oddíl C a napsalo mi to že to nejde že na C jsou uloženy důležité instalační soubory tak a co ted ???
-
- Pohlaví:
Dáváš tam vůbec bootovací CD se systémem? Vlož ho do mechaniky, nechej ji otevřenou a restartuj. Měla by se zavřít a normál rozeběhnout instalace.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak to mi nejde dám cd do mechaniky restartuju a nic komp se restartuje a mechanika je furt otevřená asi něco blbě cooo?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”