Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou od výrobce již osazené), ale tyto konkrétní jsem našel pouze v tomto 3 packu)
Ahoj dobrý den, potřebuji nějakou pořádnou mašinu která by primárně zvládala práci v lightroomu, Photoshopu a davinci resolve, zároveň potřebuji aby byla rychlá na práci s velkými RAW soubory.
Také bych byl rád když by to zvládlo novější hry jako...
prosím o radu s výběrem komponent pro nové PC protože se v tom až tak moc neorientuji. Rozpočet mám v rozmezí 60–65 tisíc Kč a PC jsem zamýšlel hlavně pro práci s grafickými programy Adobe (úpravy fotek, stříhání videa), Zbruh a...
Poslední příspěvek
Samozřejmě si na té sestavě zahraješ úplně perfektně. Ale dnešní sestavy prostě nejsou tak výkonný na nativní path tracing ve 4k na vyšší framerate. To by museli vývojáři hry dostatečně optimalizovat, což se moc neděje...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...
Zdravím Vás všechny,
je čas upgradovat PC po 8 letech. Nejsem expert v tomto odvětví. Do košíku jsem si naklikal tyto komponenty. cílím na high-end, ale zase nemusím k tomu přihodit ledvinu.
AMD r7 9800x3d
Be quiet! Dark Rock Pro 5
INNO3D NVIDIA...
Poslední příspěvek
To je hra se slovy, jde o potřebný výkon a ochotu zaplatit nějakou přiměřenou cenu. Za ty peníze by musela mít víc VRAM než 16, aby mi přišla v tom cenovém segmentu zajímavá (možná pokud někdy vyjde Super edice).
RX 9070 XT - 98% - 16 tis.
RTX 5070...