Tohle bych bral. To že se ti sekne Explorer a s ním celý komp, to je celkem běžná věc. Prostě příliš moc instrukcí najednou. Ostatně neřekl jsi, jakou máš konfiguraci kompu, takže nelze vyloučit ani konflikt hardware. Ten router je majetek tvůj, nebo jejich? Jestli jejich, tak přes všechna tvrzení o bezchybnosti spoje tou nabídkou na výměnu potvrzují, že tam něco špatně může být. Zkus tenhle odkaz na rychlost připojení.
Pokud bych ti měl odpovědět na to,jestli vada routeru může způsobit pád kompu, osobně si myslím, že tak velký vliv by mít neměl. No třeba má někdo jiné zkušenosti.
Zamrzávání PC (vyřešeno)
nesekne se mi explorer .... sekne se mi cele PC jen ve hrach (mozna i jinde ale jinde nejsem tak dlouho v kuse takze nevim). Reinstaloval jsem ty hry a porad to dela. A ten druhy vetsi a zavaznejsi problem je padani toho netu... taky jen ve hrach cca co 20 min jenze to asi pada taky pri surfovani, ale to jsem zazil parkrat, protoze nesurfuju moc dlouhou dobu v kuse. Moje otazka zni jestli to muze byt v tom routeru a jestli jeho vymeneni by mohlo memu problemu pomoct nebo jestli to ten typek neplacl jen tak , aby se me zbavil
proste to spadne jak jsem psal ... nezamrzne.. Mam dva problemy : padani a zamrzavani. Padani : co 20 min mi ve hre (counter-strike , warcraft3) spadne internet, proste "byl jste odpojen" a potom tak 3 min nejde net. Zamrzavani : uprostred hrani to proste zmrzne, ne jen hra ale vse (napr. prestane hrat hudba) a nejde delat nic krome resu natvrdo. Proste neco jak je ve filmech jak nekdo stopne cas. Prestane vse a da se to resit jen tim resem
A ještě si nainstaluj SpeedFan a napiš, jaké ti naměřil teploty na kompu.
Nejdříve těsně po nastartování a pak při hraní hry cca po 15 minutách. Může to být také tím, že se ti přehřívá komp.
Nejdříve těsně po nastartování a pak při hraní hry cca po 15 minutách. Může to být také tím, že se ti přehřívá komp.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Prkp píše:pamet 70gb
To by byla hodnota z říše snů.

Každopádně to chce přesnější údaje.
Znáte pravidla?