Zamrzávání PC (vyřešeno)

...

Moderátor: Mods_senior

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 06 úno 2006 16:46

Tohle bych bral. To že se ti sekne Explorer a s ním celý komp, to je celkem běžná věc. Prostě příliš moc instrukcí najednou. Ostatně neřekl jsi, jakou máš konfiguraci kompu, takže nelze vyloučit ani konflikt hardware. Ten router je majetek tvůj, nebo jejich? Jestli jejich, tak přes všechna tvrzení o bezchybnosti spoje tou nabídkou na výměnu potvrzují, že tam něco špatně může být. Zkus tenhle odkaz na rychlost připojení.

Pokud bych ti měl odpovědět na to,jestli vada routeru může způsobit pád kompu, osobně si myslím, že tak velký vliv by mít neměl. No třeba má někdo jiné zkušenosti.

Reklama
Prkp
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Prkp » 06 úno 2006 18:33

nesekne se mi explorer .... sekne se mi cele PC jen ve hrach (mozna i jinde ale jinde nejsem tak dlouho v kuse takze nevim). Reinstaloval jsem ty hry a porad to dela. A ten druhy vetsi a zavaznejsi problem je padani toho netu... taky jen ve hrach cca co 20 min jenze to asi pada taky pri surfovani, ale to jsem zazil parkrat, protoze nesurfuju moc dlouhou dobu v kuse. Moje otazka zni jestli to muze byt v tom routeru a jestli jeho vymeneni by mohlo memu problemu pomoct nebo jestli to ten typek neplacl jen tak , aby se me zbavil

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 06 úno 2006 19:19

Když hraješ hru (náročnou) jen na kompu (single player) a nejsi připojený k netu, tak ti to nemrzne? Jestli to taky zamrzává, tak chyba nebude v routeru, ale v kompu. Jestli ne, a všechno jede v pohodě, tak je vada v routeru, nebo v připojení. Takže experimentuj.

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 06 úno 2006 20:20

proste to spadne jak jsem psal ... nezamrzne.. Mam dva problemy : padani a zamrzavani. Padani : co 20 min mi ve hre (counter-strike , warcraft3) spadne internet, proste "byl jste odpojen" a potom tak 3 min nejde net. Zamrzavani : uprostred hrani to proste zmrzne, ne jen hra ale vse (napr. prestane hrat hudba) a nejde delat nic krome resu natvrdo. Proste neco jak je ve filmech jak nekdo stopne cas. Prestane vse a da se to resit jen tim resem

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 06 úno 2006 20:31

No dobře, ale pořád jsi neřekl, jestli to padá i zamrzá jen tehdy, když jsi připojený k netu, nebo jestli to padá ikdyž nejsi připojený. To je důležité. Bez toho to nepoznáme, nebo sám doma jen tak bez připojení žádnou hru nehraješ?
Už teď musím končit.

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 06 úno 2006 21:51

"pada to" to = internet
zamrzava to nehlede na internet. Zamrzavani s netem nema nic spolecneho

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 07 úno 2006 06:20

Tak se zkusme podívat na procesy. Mohl bys sem hodit jaký máš komp = velikost paměti, procesor, grafickou kartu? A vlož sem log z Hijackthisu.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 07 úno 2006 07:59

A ještě si nainstaluj SpeedFan a napiš, jaké ti naměřil teploty na kompu.
Nejdříve těsně po nastartování a pak při hraní hry cca po 15 minutách. Může to být také tím, že se ti přehřívá komp.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 07 úno 2006 14:59

procesor 1.8ghz , pamet 70gb

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 07 úno 2006 16:41

Prkp píše:pamet 70gb

To by byla hodnota z říše snů. :flyer: Nemyslel jsi tím velikost harddisku?

Každopádně to chce přesnější údaje.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 07 úno 2006 17:06

njn nadepsal jsem si pamet a zapremyslel jsem se a neak jsem skocil s velikosti hardisku.

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 19 úno 2006 20:32

porad mi to mrzne.... nenapadlo me jestli to neni spywarama... nechal projet Ad Awarem , vymazal a porad to zamrzava.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”