Tisk - netiskne obrazky Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Tisk - netiskne obrazky

Příspěvekod peacoq » 07 črc 2008 20:14

:sigh:
Ahoj,
dotaz ohledne tiskarny, ..netiskne obrazky, jen, kdyz je vlozim do Open Office. Jinak zadny obrazek nevytisknu.
A jeste netiskne PDF.
Mohl by minekdo poradit co kde nastavit
:tellme:

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Tisk - netiskne obrazky

Příspěvekod El Diablo » 07 črc 2008 21:31

A čím se je snažíš vytisknout?(v jakém programu?)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

peacoq

Příspěvekod peacoq » 07 črc 2008 21:43

No, otevru windows galerii dam tisk a nic. Co si pamatuji, nikdy to neslo, protze obrazky nijak netisknu, nevenoval sem tomu pozornost.
Az ted, kdyz chci tislnout i formulare PDF sem si vzpomel, ze mi to tisne obrazky jen vlozene, ale samostatne ne. Ane jedna z tiskaren co pouzivam, tak ze je to nekde v PC.
A PDF vubec, zepta se to, zde je tiskarna k dispozici.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 07 črc 2008 23:16

windows galerie co to je? Já na prohlížení obrázků používám XnWiev http://www.sosej.cz/Design-A-Foto/Edito ... nview.html
A na PDF buď orginál Acrobat reader nebo Foxit Reader... http://www.foxitsoftware.com/

Pokud máš správně nainstalovanou tiskárnu, tak to musí jít...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

peacoq

Příspěvekod peacoq » 07 črc 2008 23:41

jj
Naposledy upravil(a) peacoq dne 14 led 2009 14:55, celkem upraveno 2 x.

peacoq

Re: Tisk - netiskne obrazky  Vyřešeno

Příspěvekod peacoq » 08 črc 2008 00:17

Bych Ti chtel hafec podekovat :blush:
Podle tveho doporuceni - otazky v cem to otviram, jsem obrazek otevrel v Creative Photo Manager a vytisklo se to. Je mi to na prohlizeni zdlouhave, otvirat to jinak, nez pres link Obrazky. Ale neni mi jasne, proc, kdyz otevru obrazek normal z linku Obrazky, proc se to nevytiskne, kdyz moznost tisku existuje.
Blbostem, jako obrazky, nevenuji pozornost, ale ted vim, ze abych to vytisknul, musim to otevrit v nejakem prohlizeci. Domnival jsem se, ze to vytisknu, ze kdyz to otevru pres link, kde je standartne nabidka tisku, jak u obrazku pres prave tlacitko a nebo pri otevreni obrazku pres listu.

Stejne tak PDF ...nastavil jsem co jsi mi doporucil jako defaultni program pro otvirano PDF a vytisklo se to.
Otviral to Adode a nainstaloval sem cos mi doporucil a te dto tisknout jde.

Ale mam s tim problem, mozna, ze je to nejak poskozene. Jiny PDF se vytisknul cely, ale tento dokument dela toto:
vytiskne 4 strany ze 40ti a naskoci hlaseni 'Spooler SubSystem App stopped working and was closed', chvili, asi minutu nic a potom se sami vytisknout ty same 4 stranky. A zustava to v kolone tiskarny a udela to to same, 4 stranku, pak nic a za chvili zase 4 stranky, zase nic a zase 4 stranky, a tak porad dokola. Chci-li ted zadat do tisku jiny PDF napise to, ze neni instalovana tiskarna. Restartuji, dam tisk a opakuje se to, 4 stranky, atd., to se opakuje 3 krat, vzdy s temi samymi strankami.

No, tak super, po dalsim restartu to netiskne uz vubec nic ;) ani klasicky dokument DOC. Prej to nenaslo zadnou tiskarnu, a i kdyz ji zapojim, pred a nebo po restartu, vubec se nenajde, a jen se zase sami od sebe vystiskly ty 4 posrane stranky, behem toho co sem se pokousel neco vytisknout, ..ttiskarnu to jakoze nenaslo, ale zase vyjely ty 4 stranky.
Preinstaloval jsem ovladace tiskarny a uz to tiskne ijine dokumenty, ale ten jeden konkretni dokument nejde vytisknout, jak jsem napsal 'Spooler SubSystem App stopped working and was closed', a nastesti se mi podarilo zrusit tu kolonu, jak se to porad tisklo, tak me to stalo jen asi 60 listu, a ne celej kompl, jak bych s nim flaknul.

:lookround: v zasade to beru tak, ze je to poslozene ;) protze nevim co jineho s tim delat :o)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jakou laserovou tiskárnu pro domácí tisk
    od Miranda6 » 10 dub 2025 18:52 » v Vše ostatní (hw)
    9
    4266
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    10 dub 2025 23:23
  • Tisk sloupců vedle sebe na A4 - Excel
    od atari » 24 dub 2025 10:51 » v Kancelářské balíky
    5
    3999
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    26 dub 2025 09:11

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”