Vše ostatní: Lidská hloupost.. Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Vše ostatní: Lidská hloupost..

Příspěvekod Tomina » 07 črc 2008 20:27

Najít si desatero není problém, ale těžko ho dneska někdo umí. Já osobně jsem byl vychováván jakožto věřící. Sice né v také míře, abych věřil na čápy, a abychom museli chodit do kostela každou neděli,ale věřím v něco. Nevím zda je to Bůh, ale věřím v to, že tu nejsme sami, jinak by to bylo plýtvání místem. A ještě jednu věc si myslím. Rozhodně je pro mě přijatelnější věřit v Boha, než to že jsme z nějakých opic a že je to všechno, respektive zákonitosti přírody, že jsou jen náhoda. Myslím si, že to někdo musel vytvořit. Však se někdy mrkněte na nějaké dokumenty o přírodě a uvidíte sami..jinak tvrzení, že jsme z opice dle mě není ještě probádáno a já osobně tomu nevěřím...

Reklama
Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 07 črc 2008 20:33

Neumím si představit Boha, který odměňuje a trestá objekty svého stvoření, a jehož záměry jsou modelovány podle našich vlastních -- zkrátka Boha, jenž není ničím jiným než reflexí, odrazem lidské křehkosti. Ani nemohu věřit tomu, že jednotlivec přežije smrt svého těla, ačkoliv mdlé duše chovají takové myšlenky ze strachu nebo směšného egoismu.
Albert Einstein

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 07 črc 2008 20:56

Moderní definice kritického myšlení čtěte více zde. Je to jen nástin a začátek vysvětlení, další se zpracovává. Kdyby to nebylo srozumitelné, jsou tam hezký holky a Mexico. :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 07 črc 2008 22:37

Fox8 píše:Tohle opravdu nejde se nevyjádřit... Američani jsou s prominutím "pitomci" tohle by mě v životě nenapadlo ... Je to humus a takového člověka není na zemi škoda. Buhužel se to děje pořád a ne většina to dává na internet.

No, je to humus a opravdu kolikrát to, že to je na internetu vede k tomu, že se to aspoň řeší... jako to týrání zvířat, nebýt to na netu, tak se neznaj viníci a nic se neděje.. ne že by tresty byly ohromné, většinou ani nejsou, ale třeba to přispěje k tomu, že se to jednou bude řešit a tvrdě trestat.. nejen týrání zvířat, ale i dětí a všechny tyto humusy...
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 07 črc 2008 22:52

Psychiatrická léčba s občasnými elektrošoky.Tak bych nechal tyhle lidi dožít.

Darthy
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Darthy » 07 črc 2008 23:46

Možná mně trošku zaráží to že ti lidé co o sobě velice tvrdí že jsou ateisté (tímto nechci na nikoho narážet páč já sem taky ateista i když to vyloženě netvrdím, pouze ve směru víry v boha) tak vlastně se řídí jenom podle křesťanských "tradicí" nebo jak to říct => roky jsou počítány od zrození krista který vlastně neexistuje (teda podle mně => to je můj názor jsem zastánce spíše Darvinovy teorie evoluce) vánoce velikonoce a jiné tyhle svátky jsou křesťanské a přece je slaví 99,8% lidí z toho mnoho co si myslí že jsou ateisté...a takových věcí by se našlo víc....ovšem je tu jen jeden háček a to že kdyby se měl ateista chovat opravdu jako ateista, podel čeho by se teda řídil??? :roll:

Edit: Možná slovo "ateista/ateismums" se týká jen víry v boha, ale přece vše ostatní okolo nás (viz výše naznačené) se týká právě křesťanství jež je součástí víry....Možná nechápu celou podstatu toho výrazu, snad si to špatně vykládá třeba se najde někdo kdo mi to vyvrátí a vysvětlí vlastně jak to je......
Intel i7-10700F, MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G, Patriot VIPER 4 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16, 256GB Transcend SSD 370S10, ASRock Z490 PHANTOM GAMING 4, Corsair RM550x, SPC Gladius M35 Black

erty123456
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod erty123456 » 08 črc 2008 07:16

Shlédnul jsem to video a nemám slov, sám mám už děti a tohle mě absolutně nasírá, je to nebezpečný člověk pro okolí.
Asus K55VJ

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 08 črc 2008 08:28

toho dostat do rukou.... bych ho zkopal do němoty a pak bych po něm skákal a řval na něj že taky umim lítat
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 08 črc 2008 08:33

Možná je to kruté ale věřící vždy spoléhali na to že je někdo nebo něco za své hříchy omluví nebo očistí ale v podstatě člověk dělal jednu základní chybu - a to že věřil v něco co nikdy neviděl, necítil ,nevnímal a zapoměl na svůj základ
především věřit v sám sebe ve své schopnosti a možnosti a to je chyba i u američanů kterým je to v podstatě jedno
však bibli mají doma do kostela chodí třebas nepravidelně ale konají už jenom podle potřeb nebo chtíče jednotlivce a z nudy mnohdy dělají prazvlaštní věci.Ono je to těžko každý má svůj pohled na svět ,svého Boha nebo ho nemá ale důležitější než Bible (údajně napsaná mnoha lidmy jako sbírka pověstí či skutků světa předávaná generacemi) jsou podle mě společenské pravidla které tuhle civilizaci jakž takž drží pohromadě bez genocidy a jiných svinstev.
ps: existence člověka je spojená přímo nebo nepřímo s vírou která je sice špatná(v některých případech) ale nutná - člověk by měl v něco věřit pak je to posun vpřed jak v myšlení tak ve vývoji . To že víra našla samostatnou kapitolu a to boha a sním vše ostatní a někteří zběhlí v dějepise ví co tahle kapitola utvořila a způsobila je jen ukázka co víra dokáže.
Věřící by tak neměli brát právo ostatním na víru v sebe a my jim necháme jejich víru v boha.
Pokud společnost bude silná bude to ostatní taky fungovat.
a k tomu paří i tyto extrémy jako letecký den s miminem :o
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 08 črc 2008 08:38

Darthy píše:...kdyby se měl ateista chovat opravdu jako ateista, podel čeho by se teda řídil???...

A co třeba podle morálky a zákonů? :D Já se neřídím podle toho, že by mě mohl potrestat bůh, ale podle svědomí a samo zákonů..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 08 črc 2008 08:43

I na otřesném videu lze najít něco kvalitního a protože máme již positivní myšlení, z reklamy na Listerin si zapamatujte ten zelený, v lékárně je za cenu kolem 100Kč a je výborný na plaque (plak- vrstva bakterií) v ústní dutině, snižuje zubní povlak až o 56%, více než zubní kartáček.
Ušetříte za různé ty Orbit žvýkačky, vesměs bez prokázáného účinku. Některou reklamu je dobré neblokovat. Ten Listerin jen original Johnson&Johnson!
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 08 črc 2008 08:46

Co to má co dělat s Listerinem?? :lol:

EDIT: osobně mám nejlepší zkušenosti s Corsodylem..

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”