Tapeta - nejde zmenit Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Tapeta - nejde zmenit

Příspěvekod peacoq » 08 črc 2008 22:00

Ahoj,
nejde zmenit tapeta. Problem nastal bez duvodu a soucasne s tim se nezobrazovaly ani obrazky ulozene ve slozce ani treba ikonky v Total Manageru, to jsem vyresil a jiz se to zobrazuje. Ale tapeta stale nejde.
:idea: Laptop Dell, OS W Vista - anglicka.
Nepomohlo smazani Icon Cache ani pravym na Computer a nechat Windows prizpusibit co je nejlepsi pro muj PC.
Dela to toto:
puvodni tapena zustala, a neni ji mozne zmenit. S timto obrazkem je mozne pracovat, malej obrazek uprostred, nekolik malych a nebo jedn velkej. V nastaveni pozadi je mozne otevrit slozky jednotlivych obrazku, ale jesltize neco vyberu a dam pouzit, toto nefunguje. Obrazovka zustane jen cerna. Muzu nastavit tapetu-pozadi jen jako barvu, a jednobarevne pozadi se ''udrzi'' i po restartu.
Pres galerii obrazku nejde pouzit obrazek jako tapetu a standartnim zpusobem pres prizpusobeni pozadi to take nejde, jak jsem napsal. Otevru-li obrazek v Creative Photo Mamager, mohu jakykoliv obrazek pouzit jako tapetu, ale tato se ''neudrzi'' po restartu a kopml najede s cernym pozadim.
Tazke je mozne jako tapetu pouzit jen jeden obrazek, ten co byl nastaven v okamziku vzniku problemu popsanem v prvni vete, coz se stalo, kdyz chybove hlaseni oznamilo, chybu windows explorer. Od te doby nemam (snad) vetsi problemy.
Neni to nic co bych neprezil, nejak na tom netrvam, abych reinstaloval, (i kdyz by asi uz potreboval) ale prece jen by byla zmena dat si zase neco jineho na tapetu. A mozna to muze byt ''casem'' horsi, kdyz se to stalo v souvislosti s chybou Windows Explorer/u.
(Po zkusebni dobu jsem pouzil Vista Manager, ktery tapetu zmenil, ale i tak se neudrzel. I kdyz ne po prvnim restaru, ale behem tech 15 dni co byla zkusebni verze, jsem tapetu musel asi 4 krat prenastavovat, protze i obrazek povoleny pres V Manager se ''neudrzel'' a kompl se otevrel s cernym pozadim.)
Naposledy upravil(a) peacoq dne 08 črc 2008 23:08, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Tapete - nejde zmenit

Příspěvekod Verxes » 08 črc 2008 22:36

Ty Windows máš legal?

peacoq

Re: Tapeta - nejde zmenit  Vyřešeno

Příspěvekod peacoq » 09 črc 2008 00:06

Super, kdyz nemas co dodat, tak neco placnes, a tim muj Topic dostanes z nulovych odpovedi, kde jiste ma vetsi sanci na to, aby si toho vsimnul nekdo, kdo by mel co konkrentiho sdelit a zameril by se na otazky bez odpovedi.
Vice takovych jako jsi ty a vysledek fora je:
mas legalni windows,
mas antivir,
a cistis.
Myslim, ze kdyz nekdo popise problem tak detailne jako ja, ze opravdu nemam zajem o takoveto postrehy.

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Tapeta - nejde zmenit

Příspěvekod Verxes » 09 črc 2008 09:15

1) Jestli nekecáš, že máš legal přejdi na bod 2 - jinak se takhle projevuje nelegální systém, ale jen tomu, kdo nevypnul automatický aktualizace
2) Projet na Viry, Spyware.., vyčistim si kompletně komp - popř. hodit sem log z HiJackThis
3) V posledním případě reinstal systémů
4) Pokud budeš takhle nevrlej, tak se ani nediv, že ti nikdo nikde neporadí - našel jsem tvůj příspěvek i na jiném fóru, kde jsi psal že je to vyřešené, tak nevím co po nás chceš??
Mimochodem tam taky tvé příspěvky nebyly zrovna z nejslušnějších!!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”