Vše ostatní: Lidská hloupost.. Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vše ostatní: Lidská hloupost..
Jeden žasne co lidí je stresováno současným životem a potřebují se "vycekat" (to není překlep), ale termín, kdy si jedinec potřebuje ulevit, a protože každý nemá vrbu, tak k tomu v současnosti slouží net. Termín vykecat je jen nezávazně popovídat o všem a o ničem, ale vycekat je to co potřebuje jít z nás ven, ale nechceme, aby nás s tím lidé, kteří nás znají, spojovali. Problém je v tom, že z vrby si uděl píšťaličku, jak je známo, a ta vše prozradila. Net již také má výrobce píšťaliček! Pokud vám tato duševní hygiena pomáhá, za mne, nic proti tomu. Jen co s tím tady na PC_HELP ve fóru o počítačích.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pak bys musel smazat celý topic Lidská hloupost, který nemá nic společného s pc 

Žít s představou biblického stvoření světa musí být v dnešní době opravdu těžké.
Jen mně uniká, k čemu to někdo vůbec potřebuje. Protože chce žít tisíciletou selanku v nebi?
Jen mně uniká, k čemu to někdo vůbec potřebuje. Protože chce žít tisíciletou selanku v nebi?
george píše:I na otřesném videu lze najít něco kvalitního a protože máme již positivní myšlení, z reklamy na Listerin si zapamatujte ten zelený, v lékárně je za cenu kolem 100Kč a je výborný na plaque (plak- vrstva bakterií) v ústní dutině, snižuje zubní povlak až o 56%, více než zubní kartáček.
Ušetříte za různé ty Orbit žvýkačky, vesměs bez prokázáného účinku. Některou reklamu je dobré neblokovat. Ten Listerin jen original Johnson&Johnson!
Asi zubař amatér

Smysl příspěvku je skrytý v podtextu, to je autorův styl práce s fakty a pokud bys uplatnil positivní myšlení, jistě by se po určité době dalo zjistit, "co tím chtěl básník řici" . Není to žádná reklama, ale upozornění, že i na skandálním videu se vyskytla kvalitní věc v reklamě a tak zdůrazněno pouze jako přátelská rada dobrému týmu PC-Help.cz
Ale pokud to lze pochopit jako legraci, není to od věci. Možno si nechat nasadit korunky porcelánky nebo zlato, vypadá to taky pěkně. No ale ta prevence je bezbolestná a levnější.
P.S. nejsem zubař, jen rada přátelům na netu,
odbočil jsem, ale téma je o lidské hlouposti, tak zase ne tak moc...
Ale pokud to lze pochopit jako legraci, není to od věci. Možno si nechat nasadit korunky porcelánky nebo zlato, vypadá to taky pěkně. No ale ta prevence je bezbolestná a levnější.
P.S. nejsem zubař, jen rada přátelům na netu,

odbočil jsem, ale téma je o lidské hlouposti, tak zase ne tak moc...
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Samozřejmě jsem význam textu pochopil.Bylo myšleno jen jako vtip 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”