Problem s Windowsem
Problem s Windowsem
Dobrý den ...Mám Notebook Acer Aspire 8920G a na něm Windows Vista Home Premium...Stahl jsem si AVG antivirus ,restartoval a nechtel se nacist windows tak sjem načet nouzový režim....mám Recovery dvd od aceru zkousel jsem ho nacist přez bios ale nic se nestalo... v pc mám program Acer Empowering Technology v něm sem udělal zálohu ale v priruce je napsane ze se tam dela i obnova systemu ,ale v nouzovém režimu mi to hlásí chybu že nejde spustit....nevím co ted dělat mám pod počíta cem nalepku ze mam original windows home premium se seriovym cislem jedine ze bych si stahl home premium odněkud a napsal moje seriove cislo a slo by to....myslite ze by to tak slo?diky predem na odpovědi...
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s Windowsem
Výtám tě na PC-HELP
Teď k tvému problému:V nouzáku se do pc dostaneš?Pokud ano, tak zkus bod obnovení který je přímo ve Vistě pravděpodobně stratíš některé programy ,ale mohlo by to fungovat.

Teď k tvému problému:V nouzáku se do pc dostaneš?Pokud ano, tak zkus bod obnovení který je přímo ve Vistě pravděpodobně stratíš některé programy ,ale mohlo by to fungovat.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
No ale já nemam žádnou zálohu aby mi to obnovilo....mám jen vypaleny redcovery dvd disk s továrním nastavením...jinak ja se dostanu do té obnovy?
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mělo by to být ve startu-všechny programy-systémové nástroje-bod obnovení.Mrkni tam kde je možno naposledy se vrátit.Ano tu zálohu jsem si na notebooku dělal také a přímo v manuálu je napsané jak to nainstalovat když se něco pokazí. Ty to tam nemáš?Zkoušel jsi to AVG odinstalovat v tom nouzáku?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Takže obnova nejde ukazuje mi to tohle....
...v malu alu je to primo napsane jak obnovit systém ale prez ten program co je v pc Acer eRecovery Management ,ale ten v nouzovém režimu nejde spustit...AVG sjem odinstaůlovam co nejdriv v nouzáku

Odinstaluj v nouzovém režimu AVG a restartuj. U mě AVG 8 blbne uplně stejně.
X píše:Odinstaluj v nouzovém režimu AVG a restartuj. U mě AVG 8 blbne uplně stejně.
to jsme dávno udělal ale porad to stejny
nevím co ted dělat mám pod počíta cem nalepku ze mam original windows home premium se seriovym cislem jedine ze bych si stahl home premium odněkud a napsal moje seriove cislo a slo by to....myslite ze by to tak slo?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4050
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06