Zakoupil jsem a nainstaloval original Nero 8 , po dvou dnech mi PhotoSnap Viver přestal zobrazovat fotky a v prazdnem ramečku je napsano že :SouborD:/Dokumenty/Obrázky/.......006.jpg nebylo možno otevřít. Zkoušel jsem to několikrát přeinstalovat ale nepomohlo to .Poradil by někdo co s tím ?
nemáš špatný název fotky? Mě to dělají někdy české znaky, jinak znovu zaregistruj doplňky.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
poklepej na obrázek..pak ještě jednou, nahoře soubor-nastavit doplňky a registrovat doplněk-jdeš na program files-Nero/Nero7/Nero PhotoSnap a ty doplňky po jednom registruješ , nějaké Ti možná nepůjdou , ale základ stačí.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra