Zdravim,
pri vypalovani dvdciek mi zacalo vypisovat chybu - invalid block address. Skusal som znizit rychlost napalovania, ale nepomohlo. Ked som skusil napalit cd, vsetko bolo v poriadku.
Neviete ako odstranit tento problem?
vdaka za odpovede
vypalovanie dvd - invalid block address
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vypalovanie dvd - invalid block address
Dáváš málo info, jaký program na vypalování, jaká mechanika typ, připojení ( IDE/SATA), nastavení ve správci zařízení ( v případě IDE- PIO nebo DMA), typ média.Případně zda máš virtuální mechaniky-Daemon Tools , Alcohol..
Poslední instalace programů.
Poslední instalace programů.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Zkus simulaci vypalování jestli to v ní funguje.potom zkus pálit normálně.V Nero burning ROm to vypaluje?nebo pálíš v jiném programu?
Pouzivam Nero verzia 6.6.0.1, mam mechaniku LG 4167B, pripojenie IDE, nastavenie DMA, mam 1 virtualnu mechaniku cez Alcohol, pouzivam dvdcka Verbatim DVD-R. Posledna instalacia programu bola pred viac ako rokom.
Skusal som robit tu simulaciu napalovania na DVD a vsetko prebehlo ok, ale nasledne napalovanie ukazalo opat tu chybu.
Skusal som robit tu simulaciu napalovania na DVD a vsetko prebehlo ok, ale nasledne napalovanie ukazalo opat tu chybu.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus odinstalovat ten Alcohol(nejprve odeber tu virtuální mechaniku), a potom odeber řadič IDE, kde je ta mechanika nebo přímo tu mechaniku LG, poté restartuj comp.Pokud Ti to půjde tak můžeš ten Alcohol znovu nainstalovat. Ptal jsem se na jakoukoliv instalaci ,předtím než to začalo blbnout, ne jen na Nero.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
instaloval som len drivery k novemu monitoru, na nic ine si nespominam
urobil som vsetko co si pisal a ide to, napaloval som ale pre istotu len 4x a nie 16x, neviem ci aj toto mohlo ovplyvnit tu chybu.
vdaka
vdaka
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”