DVD - mechanika
DVD - mechanika
Mám problém když instaluju jakouko-li hru hodí mi to chybu u každý hry je chyba jiná,myslel jsem si že to e hrou, ale pujčil jsem ji kámošovi a šla bez problému, tak si myslim že to bude mechanikou zas jsem jí pujčil kámošovi i z hrou a šla už jsem si i zformátoval disk a nevim čim to může být pls poraďte. DÍKY 

Napiš tady aspoň 1 příklad (lépe více) nějaké té chyby. Ať se máme jak chytit. A popiš trochu přesněji, co se stane, když instaluješ.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
DVD mechanika
Prostě tam dám dvd/CD .Všechno se načte i atorun dám instalaci normálně to jede a najednou mi to hodí: A problem occured when trying to transfer the file 'Music.big' from the media.
Do zou want to retrz to copz the file, or cancel the instalation?
Do zou want to retrz to copz the file, or cancel the instalation?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No nevím, s čím příjde mikel, ale ta hláška znamená, že nastala chyba při přenosu dat. Jestli to kámošovi z tvé mechaniky a z tvého CD jede, tak musí být chyba buď v tvém káblíku (vyzkoušej jiný), nebo v řadiči IDE na desce. Zkus přehodit do jiného IDE portu, nebo jiné pozice na káblu. Máš na něm jen tu mechaniku, nebo i disk?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2280
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51