Koja píše:K Wifi Atheros ->
try it nebo komunita na fóru dané distribuce ti určitě pomůže :)
myslím že jak už se zmínil
Tomina to s tou komunitou tak horké není - navíc konkrétně tohle je ještě dost nedoladěný a tedy více nefunkční než funkční produkt.Je přece jen rozdíl když ovladač programuje někdo za peníze a zadarmo (a to v obou směrech)
Koja píše:K internetu -> Já nikdy neměl na Linuxu problém s netem .. at už doma přes WiFi nebo kábl, tak když sem měl noťas ve škole (Wifi/kábl), tak na školních PC, kde byl Debian..
já ano a nejen já - např u SuSe to odmítalo fungovat s napevno nastavenou IP
Koja píše:Že Linux nepatří do domácností -> Blbost :) Záleží, co od něj ta rodina očekává. Jak už sem řekl, naše mě musela nutit, že ho chcou taky a jsou spokojeni:) Prosím ty, kteří sedí 13 hodin denně u PC kvůli nějaký hře, aby se Linuxu radši nedotýkali
Poku očekává že tam bude fungovat internetbanka,hry tak asi nee.Ale rodinný PC je přesně na toto.Takže s tím že Linux do domácnosti nepatří se plně ztotožňuji.
Koja píše:K Linuxu "obecně" -> Když člověk chce zkusit a mít něco novýho, tak musí mít vůli učit se. Já před 2 lety nainstaloval Fedoru 4, nešel mi tam net, protože nepodporovala mou starší síťovku, byla to chyba distribuce, protože přítelkyni to nepodporovalo její novou síťovku

To mě naštvalo a na Linux sem zanevřel .. ale jenom na chvilu, potom přišlo Kubuntu a jsem spokojenej:) A myslím, že i Fedora 9 by mě uspokojila
Myslím že touha mít něco nového opravdu není to co k Linuxu lidi vede.Zčásti je in kydat hnůj na Wokna a bejt LInux Guru a zčásti je to cena kterou většina z nás na Linuxu oceňuje.Funkce ani schopnosti to určitě nejsou.
Koja píše:Ale jak už sem řekl .. člověk nesmí být línej a musí mít chuť se něco učit a něco si udělat sám. Jenže všichni jsou zvyklí, že 2x kliknou a ooo zázraku, všechno mi funguje a sem velkej uživatel PC .. :) A o tom, že 3/4 lidí neumí pořádně používat Google a internet, ani nemluvím :))
A vůbec jim to nevadí - každého baví něco jiného.Myslím že bez pana Gatese a jeho woken by Linux nikdy neopustil serverový svět.Nevím proč mluvíš s despektem o uživatelích čehokoliv.Uživatel je člověk který nepotřebuje vědět jak to funguje - a to je u Linuxu nutnost.
O problémech s Linuxem kdy po aktualizaci došlo ke kernel panic nebo kdy se grub ani lilo nebylo schopno nainstalovat na systémový disk bez erroru17 (jen tak mimochodem tento problém řešení nemá) popřípadě nespolupráci s podporovaným chipsetem Intel ani nemluvím.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS