Widle vs Linux
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Widle vs Linux
osobně používám na jednom notebooku Windows a Linux a nemůžu si zatím stěžovat ani na jeden. Instalace Linuxu na notebook proběhla naprosto v pohodě (bylo pouze při instalaci zapotřebí zadat do konzole příkazy acpi=off a atapi=off kvůli grafice ATI). na wifi jsem použil nesvobodné ovladače a funguje naprosto v poho. lan kartu to našlo a pracuje bez dalších úprav sama. co se mi líbí na Linuxu je, že je tu spousta free alternativ k jinak nehorázně placeným programům pro Windows. jsou trochu jednodušší, ale dopracujete se ke stejnému výsledku jako v programech pod Windows (např. AutoCAD = QCaD, Corel = Inkscape, Word = AbiWord a další). hry nějak moc nehraju a tak mi to žíly netrhá. podpora HW je pod Linuxem bídná. jediný problém, co jsem měl bylo, že jsem se nemohl připojit na koleji k netu, protože vyžadovalo vytáčené připojení k netu pomocí hesla a jména a to jsem asi po jednodením hledání vyřešil a byl pokoj. jinak naprostá spokojenost.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3170
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:34