černá skřínka PC Vyřešeno
černá skřínka PC Vyřešeno
Dá se někdo najít proč a kdy se mi PC vyplo? Abych Vás přived do situace.Zapnu PC a musim rychle odejít asi za 45minut se vratím a PC vyplé tak chci vědět proč.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: černá skřínka PC
Zkus se podívat do Možností napájení v Ovládacích panelech, zda tam nemáš nastavený režim "Vypnout po X minutách nečinnosti".
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
No hele ja mam svuj tip proč se to vyplo ale spiš bych potřeboval vědět kdy přesně.
BTW: tip je že se mi přehřálo CPU a v BIOSu mma nastaveno vypnutí po 70°, protože jsem si ještě ted všim že jsem měl vyplý větrák CPU na panelu
BTW: tip je že se mi přehřálo CPU a v BIOSu mma nastaveno vypnutí po 70°, protože jsem si ještě ted všim že jsem měl vyplý větrák CPU na panelu

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě budeš muset situaci zopakovat a nevzdalovat se. Nevím o tom, že by systém vytvářel log, ze kterého by se dala vyčíst časová posloupnost událostí. Ale možná se pletu ...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zkus pravým na Tento počítač z kontextového menu vyber možnost Spravovat a buď v Prohlížeči událostí a nebo Výstrahy a protokolování a tam zapni průběh výkonu a další možnosti a sleduj,co se bude zapisovat do logu a v případě chyby si můžeš přečíst, co se stalo
Naposledy upravil(a) memphisto dne 16 črc 2008 20:12, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Možná hledej v prohlížeči událostí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jo je to v prohlížeči událostí, sice tam není přičína ale zato přesný čas. Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5654
-
od atari