Ahoj,

...reinstalacni CD W-Vista,...pri preinstalaci jsem ''vzdy'' mel problem nacist instlacni CD. Tentokrat se nenacita vubec, jakoby bylo poskozene, protoze na plose CD vidim 'jakousi skvrnu'. Jakoby to byl papir s mastnou skvrnou, asi tak to vypada, ktera se pri jiste naklonu zviditelni.
OEM verze, ...mam nejakou moznost?, jak CD ziskat, kdyz potrebu reinstalovat a PC byl s OEM zakoupen v Anglii.
Kdyz jsem se obratil ma Microssoft v nasledne pospane zalezitosti, tak zadane cislo OS nebylo platne. Dodnes mi to nikdo nevysvetlil, nebylo potreba. SP 1 jsem instaloval a 'problem' s verzi se objevil pri jakesi chybove hlasce ..o zkusebni verzi BETA OS Vista ''you are running Beta Version''. Jinak OS bezel.
Soucasne jsem dotazoval Dell a ani od nich jsem nedostak odpoved, coze to jako ma byt, ..neplatne cislo OS a info o tom, za na PC je instalovana BETA verze OS, kdyz na CD je ''Reinstalation DVD W-Vista Business 32 Bit'', a PC byl s OS zakoupen.
http://img388.imageshack.us/my.php?image=b2pi5.jpg
http://img388.imageshack.us/my.php?image=b1we6.jpg
Podpora M-soft/u i Dell/u je naprosto nepruchodna. Na M-soft se ani e-mailem nedostau, protoze pri autorizaci OS to napise, ze cislo OS neni platne a dal me to tedy nepusti napsat dotaz, a pri kontaktu Dell/u pres jejich servisni e-mail jsem take nedostal zadnou odpoved uz tyden.
Potrebuji tedy reinstalovat, CD se nenacita a smradi z obou zodpovednych firem jsou zakopani v zemi.
Dekuji

A v pripade nejvetsiho extremu:
? muzu jine CD s W-Vista Basic co bylou soucasti jineho PC pouzit k instalaci do jineho PC, nez bylo zakoupene spolu s timto instalacnim CD ?, ..jen v extremnim propade, protze se jedna o horsi Vistu a ceskou, a ja jsem zvykly na anglickou. De-fakto tato varianta neprichazi v uvahu, - bud se CD chytne a nebo budu pozadovat nahradu za CD, se kterym byly od pocatku problemy a take jasne vysvetleni co to jako ma znamenat to info o BETA verzi a to , ze cislo produktu OEM je neplatne, jak jsem uvedl.
Ale ani jednoho odpovedneho nejsem schopne 'vykopat' z pod zeme, kam bych je radeji zakopal ja sam. Pote co jim to CD strcim, ..do ucha.
Muzu nekde najit odpovedne pracoviste, krom Dell - Praha, kam jit osobne ?, a zvednou jim mandle v ramci Worl Wide Support.
A take, jak pripadne hned resit spusteni Reinstal CD, kdyz se vubec nenacita. Nejsm v tomto znaly, treba neco existuje, ..spustiti Safe Moda a v nem to spustit, jeslti to vubec jde, apod.

Dodavam, z eted se CD nacetlo, asi na po 20cate a s nekolika-nasobnym restartem, ..nicmene, prosim, i tak o odpoved, jak mam postupovat, protze neco neni v poradku a vinny je M-soft spolu s Dell.
Ted se dam do re-instalu, snad me v uvodu neprekvapi 'modra smrt' jako se to stalo naposledy, a instalace pokracovala, ale s jakousi chybou, protoze nasledne jsem to musel delat znova. System nebyl v pohode.