Miranda IM Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Miranda IM

Příspěvekod Tholus » 18 črc 2008 10:52

Čus, neví někdo, jak do čisté Mirandy dám smajlíky a stažený vzhled? Ten návod na http://miranda-easy.net/ nechápu, vubec tomu neodpovídá, díky za rady.

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Miranda IM

Příspěvekod fredik » 18 črc 2008 11:08

Předpokládám že určitě používáš Unicode verzi Mirandy.

Nejdříve si musíš stáhnou plugin pro zobrazení smajlů: http://addons.miranda-im.org/details.ph ... le&id=2455
pak ho rozbalit do adresáře Plugins
- pak si stáhneš a rozbalíš jaké chceš smajly do adresáře: (smileys ale to není podmínkou můžeš je mít i jinde). Pak si v nastavení mirandy jen vybereš ty které chceš.
To vše udělej při vypnuté Mir.

Ohledně vzhledů záleží co používáš za plugin pro zobrazení....
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 18 črc 2008 11:17

Díky moc, smajlíci jdou.

No a ten plugin na zobrazení je co? Já totiž fakt o tom nic nevím. :smile:
Kdyžtak něco doporuč. :wink:

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 18 črc 2008 12:24

Zástupce máš zmíněny v odkazu co jsi sem dával: http://miranda-easy.net/clanek/3-skinuj ... s-kontakty
nejlépe máš když si vyzkoušíš který ti víc sedne a pro ten si pak stáhnou příslušný vzhled.

Pokud se jedná o komunikační okno: http://miranda-easy.net/clanek/4-upravu ... cniho-okna

Osobně používám(Modern Contact List '07 a tabSRMM, ale s tím že jsem ostatní varianty nezkoušel)

Ale počítej s tím některé skiny nemusí být plně kompatibilní s aktuální verzí Mir. Takže budeš muset otestovat :rolleyes:
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 20 črc 2008 09:28

Když tam ty 2 pluginy nahraju, nic se nezmění... V nastavení to není, tak jak píšou v návodu. :mad:

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 20 črc 2008 09:32

Tá Miranda mě připadá jako Škoda DoDo :joke: - dodělej doma! :lol:
( viewtopic.php?f=72&t=29405&start=0&st=0&sk=t&sd=a#p182624 )

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 20 črc 2008 09:43

No, nevím co tím myslíš, ale já věřím, že ty vzhledy půjdou, akorát je někde chyba u mě. Nevím přesně, co jsi tím myslel, ale pořád si za svým názorem stojím. Zkus jí sám, a uvidíš, že to není tak lehký s tím začít, ale to už se časem rozkoukáš. :wink:

EDIT: Tak už jsem to rozjel, dík. :wink:
Naposledy upravil(a) Tholus dne 20 črc 2008 09:48, celkem upraveno 1 x.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 20 črc 2008 09:46

Já používám QIP, nijak modifikovaný, už skoro dva roky a měnit nebudu.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 20 črc 2008 09:55

Vtip je v tom že musíš vypnout původní pluginy (zrušit zatržení u nich) a zvolit nové. Pak jen restart Mir. a budeš mít aktivní nové. Ale na to už jsi přišel :wink:

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Miranda IM  Vyřešeno

Příspěvekod Tholus » 20 črc 2008 10:14

Jo, to jsem už veděl, ale problém byl v tom, že jsem do toho stáhnul ten clist_modern.dll pro starou Mirandu, ten web je dost neaktuální. :lol: Jinak díky. :wink:

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 20 črc 2008 11:14

Většinou je nejlepší stahovat programy přímo ze ofic. stránek, tedy u Mirandy zde
Nemáš za co.

Zpět na “Komunikace na internetu”