Problém s DC++ - uploaduju, ale nestahuju...
Problém s DC++ - uploaduju, ale nestahuju...
Ahojte, mám problém se stahováním z DC++. Odesílání dat funguje normálně, ale já nemůžu nic stáhnout. Nevíte čím by to mohlo být? Nejprve (po zapnutí DC) dojde většinou k odpojení všech hubů a naskočí hláška " Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel." Následně ale během pár minut některé (ne všechny) huby naskočí a začne fungovat upload, nikoli však download. 

Re: Problém s DC++ - uploaduju, ale nestahuju...
Co máš za připojení? Neblokuje ty to provider? Jsi active nebo passive?
neblokuje, protože až donedávna mi to šlapalo bez problému. Na DC jsem mám zatrhlé passive, ale nikde jsem nevygooglil jednoznačný návod, jak to bezpečně zjistit (zda jsem active nebo passive).
Že ty to dosud neblokoval neznamená, že nemůže začít. Dej active a zadej do hledání výraz "mp3" (bez uvozovek). Pokud to najde mnoho "odkazů", jseš s největší pravděpodobností active (zkus ještě nějakou mp3 stáhnout, zda to jde) a máš vyhráno (= značně více zdrojů). Tvoje vypadávání z hubů ukazuje na špatnou rychlost downloadu či blokaci ze strany providera pro P2P, pokuď ty jinak Net jede v pohodě.
P.S.: jemně ořízni rychlost downloadu (jen špičku tvého dosahovaného maxima), značně se zvýší tvůj download + budeš mít rezervu pro brouzdání.
P.S.: jemně ořízni rychlost downloadu (jen špičku tvého dosahovaného maxima), značně se zvýší tvůj download + budeš mít rezervu pro brouzdání.
Tak jsem zřejmě opravdu passive, na active mi to nic nenašlo, na passive vyjela spousta odkazů. Ale jinak to nic neřeší samozřejmě...Stahování stále nejede.
Nevím co máš za připojení ...
Jsem píchnutej kabelem přes router. Na druhém PC, který je napíchlý na tom samém připojení přes ten samý router DC jede normálně. Takže poskytovatelem to nebude.
Stahuješ současně na obou PC?
I to jsem zkoušel, na 2.PC stahování jelo, u mě ne (jely oba zaráz a na obou bylo DC zaplé). Ale jinak to zkouším jen u mě, druhý PC mám většinou vyplý. Zkrátka a dobře, na mojem PC ne a ne to rozjet, na druhém není problém za žádných okolností. DC jsem nastavil u obou naprosto stejně.
Kdyby jeli oba dva, jeden by mohl škrtit P2P připojení druhého PC, protože P2P je schopno využít celé připojení pro sebe ... nemáš chybu v nastavení routeru? Co firewall na tom "špatném" PC (co nejede download P2P)?
Jestli mám chybu v nastavení routeru nevím...Zas až natolik se v počítačích bohužel nevyznám. Firewall mám zaplý, ale zkoušel jsem DC i při vypnutém firewallu a nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3637
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36