Slet PC help - váš názor

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 08 pro 2007 12:48

Pánové, co takhle Vysočina?

nejaky web píše:Geografický střed České republiky leží v obci Číhošť u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku. Pomocí analytické geometrie to vypočítal Ing. L. Fofonka. Geometrický střed republiky je těžištěm plochy ohraničené státními hranicemi.
V praxi si to lze představit tak, že bychom obrys Česka vystřihli z kartonu a drželi na špičce prstu. Pokud by papírová pomůcka na prstě držela vodorovně, máme prst právě v geometrickém středu - těžišti.

Geografický střed (těžiště) České republiky má souřadnice 49° 44´ 37,5" severní šířky a 15° 20´ 19,1" východní délky a nadmořskou výšku 527,9 m n.m.

Obrázek

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 pro 2007 12:56

Jo ty myslíš ... "Kam sem k tobě Želivko kam sem chodil na pivko"? ...Přihlaš se v létě je to krásný kraj.

Jinak vytáhnout jezevce z nory když tam má teplo a computer? ... kdo to dokáže je frajer.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Slet PC help - váš názor

Příspěvekod Jan Pašek » 19 črc 2008 07:47

Tohle téma je tu dlouho a já mám dnes zas rýpavou. Rozhodl jsem se jej tedy připomenout bo na začátku roku se Ltb dušoval že letos už určitě vylezem od Computerů a budem spolu komunikovat také verbálně.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 19 črc 2008 09:11

LIDI, ...DAVAM K DISPOZICI OBRAZEK SRAZU - parby LIDI ZASVECENNYCH DO TAJU PC:
:profi: ...kluci v naproste nirvane.
http://www.flickr.com/photos/peacoq/227 ... 601457401/
:joke: :joke:

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 19 črc 2008 09:50

Nčetl jsem to celé, ale první příspěvek ano. Ja bych šel, jen Plzeň je pro mě skutečně daleko
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 19 črc 2008 09:52

setkat se není problém, ale pro mě je Plzeň strašně daleko..to jsou min 4 hodiny cesty..

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 19 črc 2008 10:01

pro tebe jen 4? :D to ja mam teprve do Prahy a pokud vím, Plzeň je z východu dál ;-)
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 19 črc 2008 10:56

Kdž toto téma spatřilo světlo světa, ještě jste nebyli členy komunity, takže vám uniklo v té záplavě stránek, že Honza neměl na mysli sraz v Plzni, ale někde... Od té doby se nějak nemůžeme domluvit kde a kdy :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 19 črc 2008 11:17

No záleží kolik by nás bylo, ale já bych prostory měl..máme chalupu, není sice extra velká, ale když jsem tam pořádal pařby, tak se tam 20 lidí celkem naskládalo..záleží kolik lidí by přijelo..
A nebo pokud nějaká slučka, tak spíše v Praze v nějaký hospodě, tak jak to mají i jiná fora..

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 19 črc 2008 12:11

Jo vcelku spoje do Prahy by se dali ale chce to průvodce Pražáka co by se ochotně postaral o přísun neznalých Prahy do určeného cíle .Přeci jenom je rozdíl Prahou projet autem nebo tam zaparkovat autobusem nebo vlakem :o
ps: I kdybych ze Zlína naplnil auto nevím zda by se to vyplatilo víc než bus či vlak (jedině časově)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 črc 2008 13:15

V Praze snad není problém se vyznat. Pokud autem, tak snad nechat na okraji a pak jako základ Metro. Kdyby akce byla zaměřena na chlast, tak potom snad ani nemá cenu. Kdysi jsem jezdil do Prahy na srazy počítačů Sam Coupé + ZX Spectrum. Bylo to o počítačích, ne o chlastu, který mi nic neříká ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nazor na pc gaming zostavu
    od lubo007 » včera, 15:21 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    523
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 17:48

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”