Memtest by měl vypsat na jaké rychlosti paměti skutečně běží. Problém, ale může být přímo ve hrách, pokud PC jinak nejeví jiné problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Nejeví, i když zrychlení jsem nijak nezaznamenal to až po vyčištění PC (soft.) . Jinak memtest jsem rozjel, ale po 1hod. 30min. jsem to vzdal, musel jsem u toho sedět a klikat errory, a to bylo každé procento co procento, ale setinu procenta jedno. když už jsem měl 100% tak začalo 100,1% 101% atd. tak jsem to vzdal
No a ještě dotaz, co mám teda za desku? na netu je to opravdu jinak než na krabici a v manuálu ?!
Ty paměti jsou každá od jiného výrobce možná spolu neladí. Zkus je dát jiného slotu. Podle Everestu jsou 1-3 zkus je dát do 1-2 nebo 2-3, různě prohodit atp. V BIOSu změň časování nebo frekvenci RAM. Abys nemusel pokaždé bootovat WIN stáhni si Ultimate Boot CD a kontroluj to pomocí něj.
tak bud bude soft chyba, nebo opravdu v té RAM. V pondělí tam zajdu a koupim tu co mam. Snad mi to ještě vezmne, ale otec tam pujde v policejní uniformě tak to asi vezmne . Jen kdyžtak to zamkněte, ale hry co padají nejsou orig. jen Cs které je nepadá ani flatout nepda pada jen driver assassin a ty naročnější hry.
jestli to ještě chvilku nezavřete tak Vám moc děkuji memtest jel celou noc
Jestliže to máš přetaktované, tak se nediv, že to paměti nezvládají.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Nechces to treba zkusit podtaktovat? Zajed do BIOSu a najdi si ty pameti, pokud je nenajdes zmackni ctrl+F1 a objevi se ti tam nova polozka, tak to bude zrejme ona no a tam to uz najdes ... Jeste jedna vec, kdyz zapinas PC, tak uplne na zacatku, kdyz muzes vstoupit do BIOSu je tam nekde napsany Dual-Channel DDR2 (a co je napsany tady?) Popis jeste jak ti to pada presneji ... jestli je tam neco zajimaveho
Ja už resetival i CMOS ale pořád nešlo a to paměti jeli na originální frekvenci. Je tam dualchannel toho už jsem si všiml i když je to docela rychlé, tak než se mi nažhaví monitor tak už to jen přeskočí
Nic Hry padají jednou do winu to se nenapíše nic a sem tam do modré smrti tam se napíše jen co dělat, jestli je to poprvé a někdy to ukáže chybu win32 Do winu hry padají častěji ale jen tam ty "koupené nekoupené" STEAM, Flatout 2, The Stalin Subway, ani x-fire nepadají
Zdravíčko, mám nový PC, tento týden se mi staly dvě nehezké události. 1. PC zamrznul na ploše a nešlo nic, nešel ani vypnout přes tlačítko. Musel jsem PC natvrdo odpojit od zdroje. 2. Při hraní GOW 4 hra spadla, vyply se monitory a na sekundu i PC,...
Poslední příspěvek
cau,
měl jsem podobny problém se skládačkou nové + staré komponenty. při hrani naročnějšich her se komp hodil do černého bsod a restartoval ihned, takže ani nešlo vidět, co mu je. můj tip byl dosluhující zdroj (přeci jen šlo o dědečka 7 letého),...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.