blbnou vyhledavače
blbnou vyhledavače
Čus... vždy když si najedu na google nebo seznam a dam něco vyhledat, tak se mi to načítání vždy v polovině sekne a můžu čekat 10minut a stejně nic nenajede... sem tam to jde, ale pak zase nic... dělá to jak u IE tak i u Firefoxu... skoušel jsem i starší verze, ale ty také blbnou 

- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: blbnou vyhledavače
Buď to může být chyba u poskytovatele internetu, jeho výpadky v připojení ADSL pokud ho máš, tam je to časté, nebo v prohlížečích, ještě bych vyzkoušel Operu. Bylo by dobré napsát, jaký máš net jestli jsi jako primární PC na routeru nebo jako sekundární a jestli si vůbec na routeru nebo napřímo.
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednou z možností je i problém se síťovou kartou, nebo s routerem ,mimo již výše uvedeného.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mam připojení ADSL od O2, ale mám ho už 1,5 roku a nikdy to nedělalo... operu jsem vyzkoušel a dělá to taktéž... skoušel jsem se přepínat mezi učty, když jsem si něco potřeboval najit tam to šlo, ale netrvalo dlouho a nejde to i na jiném učtu
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”