Zdravím,
Předvčírem večer jsem přeinstaloval Javu na nejnovější verzi 6, update 7. Na počítači jsem už víc jak půl roku používal jako jediný prohlížeč Operu, ve verzi 9.25. Po updatu Javy prohlížeč fungoval normálně, ale přestaly fungovat vyhledávače (Google, Seznam, Yahoo.....). Bylo mi jasné, že problém musí být v Javě, proto jsem ji odinstaloval a nainstaloval původní verzi (6, upd. 3). Problém přetrvával. Přeinstnul jsem Operu na nejnovější 9.51 a pořád nic. Můžete mi poradit?
Vyzkoušel jsem ještě IE, v něm vyhledávače fungují. Rozhodně jsem ale pro Operu a tohle mě dost omezuje v používání. V síti problém nebude, využívám O2 Adsl 4M, rozvádím přes wifi router. Nic jiného jsem neinstaloval, OS mám Windows XP.
Nefunkční vyhledávání v Opeře
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkční vyhledávání v Opeře
Co je k vidění v menu Nástroje / Nastavení / karta Vyhledávání?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus pročistit registry.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Také by mohlo pomoci vyčistit Cookies a Cache / Nástroje - Pokročilé/. Když to mám plný tak Opera také občas zlobí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5415
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 22:11