Používat Google zatím není nic trestného tak proč dokonale nevyužít jeho funkce. Jenže vyplnění formuláře pro podrobné hledání mi někdy připadá jako malá vědecká práce a ještě musím znát určité zásady. Připravil jsem pro Vás tabulku „pomocníka“,která vám pomůže vygenerovat výraz přesného hledání, který za pomoci klávesové zkratky vložíte přímo do vyhledávacího řádku Google.cz
Tabulka je napsaná v Excelu.
Návod na použití je přímo v tabulce.
Tabulku je možné upravovat podle vlastních potřeb.
Pokud si myslíte že jste úpravou dosáhli zlepšení nezapomeňte se s námi o něj podělit (nabídněte ke stažení váš soubor)
Pokud v tabulce naleznete chybu a nevíte si s jejím odstraněním rady dejte vědět pokusím se zjednat nápravu.
Pokud uznáte že tabulka je tak dobrá že ji chcete nabízet i na svém serveru pak jedině když uvedete odkaz na tuto domovskou stránku.
Pomocník pro přesné vyhledávání Google
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pomocník pro přesné vyhledávání Google
- Přílohy
-
- Vyhledávač Multimediálních souborů.xls
- Sešit aplikace Excel. Spustitelné též v Open Office
- (66 KiB) Staženo 76 x
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Re: Pomocník pro přesné vyhledávání Google
Multimediální soubory se dobře hledají na: http://www.altavista.com/
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomocník pro přesné vyhledávání Google
Možná že se to mělo jmenovat: NAJDĚTE SVŮJ FILM, HUDBU NA VAŠEM OBLÍBENÉM SERVERU POMOCÍ PŘESNÉHO VYHLEDÁVÁNÍ GOGLE
Protože tenhle příspěvek pomalu zapadá do propadliště dějin postrčím jej tímto opět do top 15.
Protože tenhle příspěvek pomalu zapadá do propadliště dějin postrčím jej tímto opět do top 15.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 3067
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
-
- 3
- 4248
-
od petr22
30 dub 2025 09:26
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2816
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 1
- 3213
-
od TechShowGamer