Rozdělení disku Vyřešeno
Rozdělení disku
Čus, plánuju reinstall Woken, tak bych se chtěl zeptat, jak mám rozdělit 160 GB disk. Pak bych potřeboval, jestli mám první rozdělit disk a pak aktualizaci Win, a nebo opačně. Díky za rady.
- RudolfM
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Rozdělení disku
Včera jsme to tady řešili v oddíle Vše ostatní, zkus pohledat, je to tam vše podrobně.
Jinak zásadně nejprve zálohovat vše co chceš zachovat, pak rozdělit disk a pak reinstalace.
Jinak zásadně nejprve zálohovat vše co chceš zachovat, pak rozdělit disk a pak reinstalace.
Ok, dík. A když už jsme u toho, na kolik si to mám rozdělit? Mám 160 GB a typoval bych to tak na 40 + 120. Kolik máte vy?
-
- Pohlaví:
Ono záleží na tom, co si představuješ na tom systémovým disku. Ale 40GB na soft dle mne v pohodě stačí a ostatní jako je třeba Music si můžeš dát na "D".
A myslím, že tady pleteš dohromady reinstal a aktualizaci (nebo jsem to špatně pochopil).
Na začátku odstraníš oddíly a vytvoříš nové "C" a "D" , zformátuješ a na "C" nainstaluješ systém ad.
Jak je výše psáno, včera se to zde řešilo.
A myslím, že tady pleteš dohromady reinstal a aktualizaci (nebo jsem to špatně pochopil).
Na začátku odstraníš oddíly a vytvoříš nové "C" a "D" , zformátuješ a na "C" nainstaluješ systém ad.
Jak je výše psáno, včera se to zde řešilo.
Re: Rozdělení disku Vyřešeno
Já tedy nedělím, na většinu věcí je to pohodlnější, při zachování dat a nové čisté instalaci si pak trochu víc pohraju, ale jde to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 5025
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
- 8
- 3305
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3230
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1993
-
od Jirka88