Ztrata mista na disku
Re: Ztrata mista na disku
a jak to priradim zpet ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je nějak divné. Smazáním koše odstraníš jen ikonu a nezměníš velikost oddílu. Spíše je to trochu jinak, než nám to líčíš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ne opravdu jsem smazal tu slozku ulozila se do kose a pak jsem ho misto vysypani smazal . pak sem preinstaloval windows a chybi tam to misto na tom disku
kdyz se podivam do spravy disku tak tam mam 1,95 giga neprirazeno a nevim co s tim
jo ale pise mi to ze ten disk kde mi to misto chybi je v poradku tak nevim
-- data ktery na tom disku mam zabiraj 16.6giga a me to pise ze mam vyuzito 18,1 giga
jo ale pise mi to ze ten disk kde mi to misto chybi je v poradku tak nevim
-- data ktery na tom disku mam zabiraj 16.6giga a me to pise ze mam vyuzito 18,1 giga
poradite mi s tim?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Volné - nepřiřazené místo na disku vznikne při nesprávném dělení disku na oddíly. Původní chyba je asi jinde. Ikonu koše lze obnovit. V nabídce smazat koš, pokud na něj kliknu pravým myšítkem není a tak by mne zajímalo, jak si jej smazal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
navic nejde smazat ani Deletem..
jak jen se ti ten koš povedl smazat??
jak jen se ti ten koš povedl smazat??

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak klikni ve Správě disků na ten zbylý kus disku co má těch 1,5GB (měl by být označený černým) pravým,a zvol vytvořit oddíl.Ten pak naformátuj.Tak budeš mít na jednom disku dva oddíly.Pokud je nechceš,tak dej oddíly sloučit.Na to ale myslím Windows nestačí a budeš muset použít Paragon Partition Manager.A nebo znovu naformátuj celý disk a při volbě velikosto oddílu nech původní hodnotu,která ti bude nabídnuta-což je celý disk.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
tak sem to zkusil po svym a naformatoval sem ten oddil D a uz je to vpoho. jinak porad tam mam ve sprave disku cernym pruhme oznacene 1,95giga neaktivni. K tomu kosi mam visty a tam normalne kdyz dam pravy tlacitko mysi tak tam je odstranit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Udělal jsi to špatně! Oddíl D nejprve odstranit a pak vytvořit nový na celém zbylém místě na disku a pak teprve naformátovat. Formátování nemění velikost oddílů.
Partition Magic
Připoj neobsazené místo k C oddílu (není to sektor, sektor je uplně něco jiného), data na 99% z C neztratíš, jedině že by se po čas operace vypnul proud (1% šance pokuď to nebudeš dělat za bouřky).
Připoj neobsazené místo k C oddílu (není to sektor, sektor je uplně něco jiného), data na 99% z C neztratíš, jedině že by se po čas operace vypnul proud (1% šance pokuď to nebudeš dělat za bouřky).
a nechces treba zrovna odstranit tento pocitac?ja sem to chapal asi tak ze jsi mel treba 10 GB celkem a z toho 5 volnych pak jsi smazal 2 GB i se soucasti systemu (kosem) tak jsi mel 7 GB volnych a 2GB jsi mel na nejakem vytvorenem virtualnim necem.dohomady to pro me znamenalo velky zmatek :).priste zkus lepe popsat woco go jak to vsechno mas co jsi udelal atd...jinak kdyz kliknes na kos pravym tak odstranit=vysypat kosh ne?protoze by se to nemelo jenom tak ptat v nejakym menu kde se muzes prekliknout jestli nahodou nechces odstranit soucast systemu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2800
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 3
- 1932
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3147
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3135
-
od sabrik