Ztracená data z flashky Vyřešeno
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ztracená data z flashky
Zdravim, potřeboval bych poradit nějakej software na obnovu dat z flash disku, natahal jsem si na ní fotky doma mi to nabídlo jen zformátování disku, ve vlastnostech je nula bajtů volných a nula bajtů zabraných, nerozumím tomu čím to může být způsobený jedná se o tenhle kousek http://www.komputer.cz/katalog/periferi ... 104341.php nemá někdo nějaké zkušenosti? Flashku vyndavám vždy přes ikonku bezpečně odebrat hardware...
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ztracená data z flashky
podobnou zkušenost jsem měl taky . Flash disk se jevil jako prázdný a nedostal jsem se tam a nakonec jsem zjistil že je mrtvý ! tedy měl to za sebou což se někdy stává - možná tak rozebrat u nějakého šikuly a napíchnout a vytáhnout ale pochybuji o tom (to by musela být nějaká banalita)
obavám se tedy že flash disk je po smrti
jinak je třeba O&O file recovery a podobné programy na obnovu dat
obavám se tedy že flash disk je po smrti

jinak je třeba O&O file recovery a podobné programy na obnovu dat
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
To samé se mi stalo s flash Kingston Data Traveler 1GB, kterou mi půjčil brácha s fotkama z dovolené. Najednou mrtvola... Koupil jsem mu za kilo novou, stejnou, aby nic nepoznal, to samé...
Všechny ostatní (A-Data 1GB, 2GB, 4GB, Advent 512MB, SDHC 1GB,...) mi chodí mravně.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak je na reklamačním, když už nic jinýho tak aspoň to jednání prodejce bylo solidní... jinde by mě s tim tahali po všech čertech... tak uvidíme jak bude fungovat nová 

Nedal jsi to k mobilu nebo nějakýmu magnetu?
Tento problém řeším programem Power Data Recovery (doporučuji verzi 4.1.2 - ta chodí i pod wistama), úspěšnost zachráněných dat je 99%. Luxus. Umí to i data po formátu, odstranění partion, i přepsaná data, tak vytáhnout původní).
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo R-Studio dával to X..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ztracená data z flashky Vyřešeno
Tak abych informoval.... flashku mi vrátili z reklamačního s tim že je v pořádku a že jim se nic neztrácí. Takže letěla o zeď 

SilentLamb píše:Tak abych informoval.... flashku mi vrátili z reklamačního s tim že je v pořádku a že jim se nic neztrácí. Takže letěla o zeď
A ehm pokud to fakt byla ta "super odolná" tak komu se stalo víc? Flashce nebo zdi?
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
mne sa toto stal s mp3 prehravac aspon desatkrat a vzdy stacilo dat uplne sformatovanie a zasa fungoval. data som sice nezachranil ale flashdisk fungoval vpohode. skusal si ten format?
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel, všechno samozřejmě zmizí, tudíž používání Flashky pozbývá významu... 

- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Aolorn píše:A ehm pokud to fakt byla ta "super odolná" tak komu se stalo víc? Flashce nebo zdi?
Zůstala hezká a hladká na omak, Toť vše, do Pc jí raději dávat už nebudu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2716
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek