Problém z vypalovačkou
Problém z vypalovačkou
Mám problém z vypalovačkou, DVD disk bez problémů načte ale CD disk ani náhodou což se mi zdá divné. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Předem dík za každou radu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém z vypalovačkou
Zkus ve správci zařízení odstranit vypalovačku a restartuj PC. Ovladače se znova načtou a pokud byla chyba v nich bude to OK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- RudolfM
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neuvádíš jaká je to vypalovačka a jaký OS, ale jinak platí předchozí rada, jenom bych ji doplnil o další a to pokud tohle nepomůže tak stáhnout a nahrát nejnovější firmware ze stránek výrobce vypalovačky. Pokud to nepomůže tak zkusit u kamaráda v jiném PC a pokud ani tam nepůjde tak Reklamovat!!!
Díky, ale udělal jsem to tak ovladače, se znovu nainstalovali ale chová se to úplně stejně. Jde o HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device. OS je Windows Vista home. Ještě máte nějaky nápady?
Jak je stará a jak hodně používaná (vypalování)?
Není používaná ani rok a vypálil jsem na ní tak 30 Disků
Do Googlu napíš: download firmware GSA-T10N.Stiahni,nainštaluj,reštartni a malo by to bežať bez problémov.. 

Stahnul jsem firmware ale když jsem ho chtěl nainstalovat tak mi vyskakuje okno s hlášením že nemůže najít cílový drive. Co s tím? 

- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud ji máš rok, tak ji zkus reklamovat.
A zkoušel jsi vyčistit čočku laseru?
Já používám vatovou tyčinku a isopropylalkohol. Čistící cd se mi moc neosvědčila, ale pokud máš strach přijít o záruku, tak jinou možnost nemáš.
A zkoušel jsi vyčistit čočku laseru?
Já používám vatovou tyčinku a isopropylalkohol. Čistící cd se mi moc neosvědčila, ale pokud máš strach přijít o záruku, tak jinou možnost nemáš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se zda vypalovačka běží v DMA módu a ne v PIO.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pokud jsem to hledal správně a je to ve vlastnostech řadičů tak běhá ATA v ULTRA DMA 5 a ATAPI jednotka v Ultra DMA 2. Dal bych ten notebook reklamovat ale chci si být jistej, že to není nejáká prkotina abych nebyl za blbce. CD to totiž nenačte od té doby co jsem tam dal instalační CD pro WiFi modem. Wifi stejně nejde a vypalovačka taky né 

Přečti si u toho firmware manuál, co je potřeba ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3439
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36