Více AVI na DVD(film)
Více AVI na DVD(film)
Mám Ztracené na dvd celou 1.serii chtěl bych to nějak doat dohromady abych to mohl vypálit jako jeden film na DVD. Problem je v tom že naše DVD Kino nepřehrává DivX jen některé formáty, tak bych z toho chtěl udělat jeden "film", poradte mi pls, jak je spojit nebo cokoliv jak bych to mohl uskutečnit. Díky
Intel i7-10700F, MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G, Patriot VIPER 4 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16, 256GB Transcend SSD 370S10, ASRock Z490 PHANTOM GAMING 4, Corsair RM550x, SPC Gladius M35 Black
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Více AVI na DVD(film)
Aco si trochu počíst
v podpisu Převody mezi filmovými formáty a titulkování
v podpisu Převody mezi filmovými formáty a titulkování
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
já nemám problém s převodem Avi na DVD na to používám program (WinAVIVideoConverter), potřebuji spojit všech 11 AVI videí do jednoho a to pak překonvertuju na jedno DVD ve formátu DVD-Video. jenže ve Win. Movie Makeru je to blbost dělat, to by trvalo celé hodiny (posledně to trvalo celý den).
Intel i7-10700F, MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G, Patriot VIPER 4 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16, 256GB Transcend SSD 370S10, ASRock Z490 PHANTOM GAMING 4, Corsair RM550x, SPC Gladius M35 Black
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno ale já to jinak nedělám Otevřu si ConvertXtoDVD a postupně do něj přetahuji jednotlivé díly seriálu dokud mi ukazuje stav komprese dobrý. Například Dr.House Z Hdtv se mě na jedno DVD vlezli jen dva díly. Pak si nastavím (vyberu) menu. Nastavím rozestup kapitol. Pomenuji vypalovaný disk a musím si počkat na převod. Rychlost převodu Celeron 3GHz se u mne pohybuje lehce pod 2* (tedy 2* rychleji než se přehrává). Finta z jednoho fyzického disku čteš a na druhý ukládáš je to rychlejší. Další finta je nastavení priority převodu. Pokud chci převod co nejrychleji dokud se převádí nedělám na PC nic jiného. Celý výkon procesoru jde na převod. Další finta Odpojit PC od intrnetu a ukončit maximum procesů včetně Antiviru pak teprve spustit převod.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jo mám doma ještě jeden prográmek (AVI to DVD od Xilisoftu) tam by to mělo jít naházet, (bohužel se na dvd vejdou jen 4 díly) tak to udělám přes to, že mně to nenapadlo dřív. Ale jinak díky za radu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A nestane se ti náhodou čím více dílů-tím větší komprese-výsledná kvalita videa?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě čím víc toho chceš nacpad do jednoho DVD tím je horší kvalita výsledného produktu protože se to musí více komprimovat.
to nevím tak daleko jsem se ještě nedostal, nezkoušel jsem to konvertovat, zatím to nepotřebuji tak nutně, nemám volný DVD nicméně myslím že 4x40ti minutové video nebude tak zlé na kvalitě teoreticky je to ztráta kvality jednoho dílu DVD má 120min 4 díly ztracených zhruba 160min.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
HEle ta moje si libuje když je toho na jednom DVD co nejvíc už se mi povedlo na DVD nacpat i 5 dílů a ještě je to koukatelný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3771
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1795
-
od MrVoltz
05 lis 2024 08:17
-
-
-
Změna poslední číslice ve více číslech najednou
od Arnold91 » 02 zář 2025 07:05 » v Kancelářské balíky - 7
- 5692
-
od Zivan
02 zář 2025 17:01
-
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2911
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”