Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaká aplikace, která se nějak nainstaluje do Internet exploreru a když stahuji a něco to přeruší (výpadek sítě, elektriky, nebo i sám). Jestli pak je možné , že si to pamatuje a při příštím restaru čí obnově spojení se sítí nabídně možnost dostažení, tam kde přestal?
Manažer na stahování v IE
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Manažer na stahování v IE
Pro IE7 třeba parádní všestranné rozšížení IE Pro (jednoduchý manažer stahování +).
Tak jsem nadšeně stahoval.
Nejprve zkusil Fresh Download. Nestahoval mi pak ten IE pro -vypadalo to dobře - dokonce i Česky. Ale zase to hlasilo chybu při stahovaní. To je zase ten Norton. Nevíte jak to nastavit, aby to povolil?
Nejprve zkusil Fresh Download. Nestahoval mi pak ten IE pro -vypadalo to dobře - dokonce i Česky. Ale zase to hlasilo chybu při stahovaní. To je zase ten Norton. Nevíte jak to nastavit, aby to povolil?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud mohu doporučit-můj oblíbený a v češtině.
http://www.slunecnice.cz/sw/leechget/
http://www.slunecnice.cz/sw/leechget/
Děkuji už mi to funguje. Ale mám jiný problém. Stahoval jsem z Poi.cz body poi do Tomtoma a stáhlo mi to místo souboru s příponou ov2 nějakou php (tedy index.php). To mám něco špatně nastavené?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nastaveno není nic špatně.Ze servru ze kterého si stahoval nepodporuje vícenásobné stahování.U manažeru si nastav stahování po jednom nebo použij stahování přes internet explorer.
Aha. A to se dá nastavit jak? To někam vložím tu stránku, která to nepodporuje a příště rovnou stáhne tak jak má?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nemam zkušenosti s tvým manažerem,ale když klikneš na stahování tak by to mělo dát nějaký výběr co uděláš.V nastavení manažeru by to mělo být.U toho čím stahuju já vyskočí tabulka která dá na výběr-použít manažer nebo internet explorer.Jen pro zajímavost všechny share servry jako rapid atd.pokud není zaplaceno premium tak vícekanálové stahování nepodporují a tudíž i tady vyskočí známé php.
Děkuji, tak si dám na to pozor a když tak to stáhnu přes IE.
Ale je to škoda, právě přes rapid se mi někdy stane, že se mi přeruší spojení. A tedy, když to budu stahovat normálně přes IE, tak mám asi tedy smůlu...?
Ale je to škoda, právě přes rapid se mi někdy stane, že se mi přeruší spojení. A tedy, když to budu stahovat normálně přes IE, tak mám asi tedy smůlu...?
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud nemáš premium účet, máš s navazováním stahování jako free user smůlu.
mam problem se spuštěním IE7Pro.Instalace proběhla v pohodě ale na spodní liště není žadny znak IE7Pro Nevíte někdo čím toje?IE exploer jsem přeinstaloval
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”