ahoj, doufám, že mi tu nějaký zkušený rádce poradí, WOL mám nastaveno správně všechno mi funguje jak chci, počítač vzdáleně probudím, ale problém je v tom, že se jedná o notebook a jakmile ho vypnu, zaklapnu a následně pošlu ten Magic Packet, tak se neprobudí, ale jakmile ho pak otevřu tak se hned zapne...
rád bych, aby se mi zapínal ihned po poslání toho Magic Packetu i když je zaklapnutý :), snad mě chápete...
Wake on LAN
Wake on LAN
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
Re: Wake on LAN
A nenechá se to nastavit/upřesnit v BIOSu tato volba?
v biosu toho notebooku nemůžu téměř nic
je to Acer TravelMate 290E
je to Acer TravelMate 290E
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
Tak to nejspíš budeš mít smůlu. Zkusil bych se dotázat prodejce či servisu ...
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koukal ses, zda nejde v BIOSu nastavit akce po zavření notebooku? (vypnout display, vypnout pevné disky atd.) 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
když píšu, že v SETUPU Biosu nemůžu téměř nic, tak si nedělám srandu :)
je to fakt hrůza, tak pro info, jak to asi tak vypadá:
http://dandi.wz.cz/phoenix.html
//edit
asi se naštvu a vylomím to tlačítko, který se zmáčkne, jakmile se monitor zaklapne, sice pak se nebude vypínat obraz, když bude zaklapnutej, ale když to jinak nepůjde... bohužel jsem nenašel ani novou verzi BIOSU
no ale ještě chvíli počkám, zas tak to nespěchá...
je to fakt hrůza, tak pro info, jak to asi tak vypadá:
http://dandi.wz.cz/phoenix.html
//edit
asi se naštvu a vylomím to tlačítko, který se zmáčkne, jakmile se monitor zaklapne, sice pak se nebude vypínat obraz, když bude zaklapnutej, ale když to jinak nepůjde... bohužel jsem nenašel ani novou verzi BIOSU
no ale ještě chvíli počkám, zas tak to nespěchá...
Zpět na “Problémy s hardwarem”