pandorina skrinka nejde otevrit Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Pepas87
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: pandorina skrinka nejde otevrit

Příspěvekod Pepas87 » 06 srp 2008 13:34

tak pokud dobře hledám, tak máš Socket 754 na který se asi již nevyrábí procesory (pokud se nepletu tak jde o tzv. Socket A na který je snad nejsilnější procesor 1,8GHz, ty máš 1,6GHz) takže ten nechme být..;)

co se týče grafiky, tak tam můžeš zřejmě dát jakoukoliv od tud: http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... +karty/AGP , ale osobně si myslím, že to budou jen vyhozený peníze... radši chvily šetřit a koupit celý nový PC...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 srp 2008 13:47

Modernizovat tuto sestavu se již vůbec nevyplatí a kombinovat nové a výkonnější součásti PC se staršími, je též nesmysl.Např. starý disk se systémem pak silně brzdí PC ap. Buď sežeň sponzora, nebo šetři, či si vydělej nějakou brigádou a pořiď si nový PC. Na modernizaci tohoto PC je skutečně škoda peněz. Až si pořídíš nový, může starý prodat za pár korun, pokud ještě najdeš kupce. Je ještě jedna možnost a to koupit repasovaný PC se zárukou na 1 rok, nebo alespoň 6 měsíců (prodávají se v cenách od 4 do 8 tisíc). Dá se vybrat slušná sestava a případně doplnit lepší GK, ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 06 srp 2008 13:50

ok diky moc...me je jasny ze tahle chatrc uz nic nezvladne ale myslis ze by pomohl kdybych na to teda nejakou grafarnu koupil a potom by jel treba counter strike bez lagu?internetove pripojeni mam celkem dobry ale seka se to...je to grafarnou nebo vykonem pc?a kdybych odtamtud nejakou grafarnu koupil tak by jela v nejakym novejsim pc nebo jhe to jenom pro ty stary desky?

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 06 srp 2008 14:02

nj ja muzu chtit novy pc ale mati mi ho nekoupi ponevadz si mysli ze tohle je super masina jak ji to vysvetlil ten magor co nam to prodaval...a na brigadu nemuzu protoze je mi teprve 13 a nikde nemuzu..chtel bych pracovat ale nejde to...dekuji vam moc ze jste mi pomohli :) novy pc se koupim az budu bydlet sam a na to se hodne tesim...a nebo si v 15 budu chodit na brigady ale to spis ne to budu setrit na ridicak...mysim si vezmu 50 korun a pujdu s kuklou do banky xD

Pepas87
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 06 srp 2008 14:43

nevyplati se ani kupovat grafiku s tím, že by jsi pak použil do nového PC... na teto zakladní desce je pouze AGP a v nových počítačích se používá PCI-e který je mnohem rychlejší...

TO Pic: za 8 tisíc by se už dal sestavit i slušnej novej počítač s 2 letou zárukou..;) nebo se snad pletu??;)

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 06 srp 2008 15:14

narveš tam toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49426 ale nvm esi to není moc na tvůj procesor kdyžtak nějakou x1950 esi ju seženeš no a paměti tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43137 s tím že ty starý vahodíš to bude strop pro tvý pc pokud chceš jinej cpu napiš
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Pepas87
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 06 srp 2008 16:31

Pic píše:Modernizovat tuto sestavu se již vůbec nevyplatí a kombinovat nové a výkonnější součásti PC se staršími, je též nesmysl.Např. starý disk se systémem pak silně brzdí PC ap. Buď sežeň sponzora, nebo šetři...

s tímto názorem se uplně ztotožnuju... nové věci na starou základní desku jsou zbytečné..

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 06 srp 2008 16:35

kaslu na to dam na vas a koupim az novy pc...za kolik by se asitak dalo sehnat dobry pc?moje minimalni pozadavky:abych rozjel nfs:carbon a call of duty 4 :) podle toho uz poznate ze by melo byt rychly aby se to nesekalo mno aaaaa aby na tom byl windows xp :) kolik to asitak vyjde?proste hbite pc ktere nema problem s narocnejsima hrama bezici na weindows xp

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 06 srp 2008 17:11

Takže minimálně aby to rozjelo CoD 4 atd? Skus čeknout http://www.barbone.cz dá se z tama vyšťourat ucházející mašina za dle mě rozumnou cenu. Ten můj který v pohodě rozfrčí crysis od nich i s 20'' LCD monitorem koštoval nějakejch 23tisíc :-P
Jo a mimochodem kdyby na novej komp nebylo tak s tou grafickou kartou by se dalo něco dělat. Starej PC se odporoučel ale grafická karta by dle mě měla bejt pořád v pohodě(čistil jsem ji a nevypadá nějak přiškvařená.jen byla zaprášená). Takže kdybys chtěl, rád si vyslechnu nabídku. Jedná se o GeForce 6600 Turbo Force.Žádný terno ale pořád lepší jak pár facek.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM

Pepas87
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 06 srp 2008 17:30

hotové sestavy se nevyplatí nikde...

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 06 srp 2008 17:37

Nevyplatí, ale může si tam nějakou tu sestavu vyhlídnout a ty komponenty si objednat zvlášť třeba na CZC. Dle jeho dotazů pochybuji, že by byl schopen sám něco sestavit a tam mu to dají i dohromady. Pokud si objedná totožnou sestavu jako je ta, kterou si na barbone vyhlídne, má alespoň jistotu, že se mu to nebude nikde mlátit a ještě ušetří.. :wink:

Btw. NfS: Carbon a CoD4 rozjedeš skoro na všem, co by sis mohl v dnešní době koupit. Záleží spíše na jakém rozlišení a na jakých detailech by sis to představoval. S tím, jak si položil své požadavky, ti asi moc lidí nepomůže. Zkus to tedy upřesnit..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 06 srp 2008 17:38

Pepas píše:hotové sestavy se nevyplatí nikde...

Kdo mluvil o hotové sestavě? Já jsem dostal limit a zbytek šel přes konfigurátor. Akorát mi pak narvali hromadu kravin aby vykryly poplatek za sestavení atd..
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
    od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp)
    8
    9265
    od pajauh Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 18:07
  • EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
    od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw)
    2
    4858
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    02 zář 2024 16:21

Zpět na “Problémy s hardwarem”