Dobrý večer, mám takový dost nechutný problém s vypalovačkami. Mám dvě: 1. cd
2. dvd
Dříve jsem snimi problémy nemíval, ale teď když otevřu nero a dám vytvořit datový disk, vyberu co na něj chci všecko naplácat a poté dám další a tim končím, protože pak se zobrazí nevítaná zpráva o uložení image na pevný disk. Uložím image na pevný disk a vypalí se akorát on a to ještě na pevný disk, na dvd není nic. Říkal jsem si: Nero hmm, tak to je fuk, kašlu na to zkusím starý dobrý způsob zapsat soubory na disk. To jsem zrovna potřeboval nějaké fotky hodit na CD. Vložím zaručeně prázdné CD, ale neobjeví se typické okno s názvem: Prázdný disk a příslušné akce jako otevřít, vytvořit datový disk, neobjeví se nic. Tak tedy rozbalím CD ručně... dám zapsat soubory na disk, ale vyskočí chybová hláška, že v jednotce není disk (?!) Naprosto netuším co je, protože normální (plná cdčka i dvdčka to čte bez problémů)
Nevypaluje...
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nevypaluje...
Tady se bude jednat o pořádnou kupu bramborové "kaše" nemáš v PC Starforce?
Přeinstalovat si zkoušel?
Přeinstalovat si zkoušel?
No... pokud myslíš starforce ve správce zařízení -> systémové soubory (tak tam nic nemám...) a reinstal sem nezkoušel, protože se mi nechce po 4 měsících plné funkčnosti kompu reinstalovat, a jak si mám uložit všechny filmy a mp3, když mi nejde vypalovat 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vypalovačky jsou ATA, nebo SATA. Jestliže ATA(IDE), odeber ve Správci zařízení v Řadiče IDE Sekundární nebo Primární kanál IDE, podle toho, kde máš vypalovačky instalované a restartuj PC. Pokud to je chyba ovladačů, bude to OK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Hmm, budiž, zkusím to, ale zráží mě jedna věc... ve správci zařízení mám 2x primární kanál ide a 2x sekundární kanál. Nechápu co to je, ale zkusím odinstnout všecky 4.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”