Webová kamera pro hlídání prostoru... Vyřešeno
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Webová kamera pro hlídání prostoru...
Ještě sem napiš kdo to dělal uklízečka bo tak 

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Mno, mám tu problém. Ani s návodem se mi nepovedla rozeběhnout to, aby při pohybu se začalo nahrávat a ukládat na disk- no kurnik šopa, mne snad klepne. KYKLOPe, jsi tu, poraď mi, prosím...
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
Detekci pohybu zvládá soft, nezáleží na webkameře. Ale těžko bude webkamera v režimu stand-by. Musí přece hlídat prostor a porovnávat snímky. Dole uvedený soft zvládne po zjištění pohybu udělat vybranou akci: spustit poplach, nahrát snímek, video, poslat sms ...
Active Web Cam - více kamer, přibližování, detekce pohybu
http://www.sw.cz/internet-a-site/ostatn ... am-deluxe/

Active Web Cam - více kamer, přibližování, detekce pohybu
http://www.sw.cz/internet-a-site/ostatn ... am-deluxe/

zdárec,
tak to vypadá, že to dělala uklízečka:-) a to velmi všímavá:-) Druhý den po instalaci kamery, jsem měl na dveřích nalepený 2 stránky z hospodářskejch novin, kde byla popsána problematika monitorování prostoru ve firmě:-))) Vyprdnul jsem se na to a kameru nechal - věci se přestaly ztrácet - škoda jen, že jsem nechytil pomocí kamery toho dotyčného, co si tu přilepšoval - mohl mít z ostudy kabát:-)
tak to vypadá, že to dělala uklízečka:-) a to velmi všímavá:-) Druhý den po instalaci kamery, jsem měl na dveřích nalepený 2 stránky z hospodářskejch novin, kde byla popsána problematika monitorování prostoru ve firmě:-))) Vyprdnul jsem se na to a kameru nechal - věci se přestaly ztrácet - škoda jen, že jsem nechytil pomocí kamery toho dotyčného, co si tu přilepšoval - mohl mít z ostudy kabát:-)
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
vrahem je zahradník ..
a né uklízečka

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
Zahradník jim krade jen mrkev 

Mno vida, už jsem myslel, že jsi to tenkrát nějak nedotáhl do konce. Good job! 

AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
Tak to me fakt pobavilo! vesela prihoda s docela ftipnym zlodejem :).. Ale ucel to rozhodne splnilo:D. Mozna to byl nekdo z fora :)
videl prispevek, tak toho nechal :)

...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3832
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00