Záloha kontaktů ICQ

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Slegr
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Záloha kontaktů ICQ

Příspěvekod Slegr » 14 srp 2008 13:42

Zdravím, nevíte někdo jesli existuje neco takového co by zálohovalo ICQ kontakty?Nebo nějaký adresář kde sou kontakty uloženy. Důvodem proč si chci kontakty zálohovat je že mi píše teď stašně moc lidí že se jím mažou kontakty sami o sobě.Moc sem tomu nevěřil dokuď sem sám nebyl svědkem u kámoše.Jesli je to nějaký vir či co nevím....

Reklama
sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Re: Záloha kontaktů ICQ

Příspěvekod sondaw » 14 srp 2008 16:22

Podívej se na http://www.path.cz/icq/clanek1.asp?Id=2 kde najdeš info o zálohování kontaktů

Moriss
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Moriss » 14 srp 2008 17:48

No. Nevim nevim, jestli toto pomuze.. Ja teda icq nepouzivam a zalohu kontaktu si mirandou resim po svem, ale ten clanek je vic jak 7 let stary... od te doby se lecos zmenilo...
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 14 srp 2008 18:06

Asi budeš mít pravdu, omlouvám se, sama mám taky Mirandu a tam je záloha bez problémů. Možná by pomohl podobný program, jaký je na Slunečnici - ExSW Kontakty 1.3.0 - přehledná a snadno ovladatelná aplikace pro správu osobních kontaktů. Kontakty lze přehledně třídit, zálohovat atd. Ke každému kontaktu je možno přidat až 200 různých údajů, včetně čísla účtu, ICQ, fotografie apod. Ale nevím to jistě, chce to vyzkoušet a podívat se na Slunečnici i na screen
http://www.slunecnice.cz/sw/exsw-kontakty/

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 14 srp 2008 18:09

cawec slegriku pojd na icq :) jinak k tomuhle tematu i moc nepomuzu...kaslu na kontakty..kdo mi chce napsat tak napise a na to ho nepotrebuju mit v kontakt listu...obejdu se se slegrem a s nejakyma bořkama...xD

Slegr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Slegr » 14 srp 2008 18:18

ower95 píše:cawec slegriku pojd na icq :) jinak k tomuhle tematu i moc nepomuzu...kaslu na kontakty..kdo mi chce napsat tak napise a na to ho nepotrebuju mit v kontakt listu...obejdu se se slegrem a s nejakyma bořkama...xD
Toto člověka neznám :D

Slegr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Slegr » 14 srp 2008 18:34

ExSW Kontakty 1.3.0 to myslíte že budu přidívát 300 kontaktů po jednom do nějakého programu??To už si to můžů rovnou ukládát po jednom do blogu :eh: ..Já myslel nějaký program kterej přímo otevře ten seznam a uložího někam mimo ICQ abych si ho po případné ztrátě kontaktu mohl otevřít a najít si ten kontakt kterej se mi smazal.

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 14 srp 2008 23:51

Omlouvám se, ICQ nemám a navržený program nainstalovaný a odzkoušený také ne, vůbec teda nevím, jak funguje a byl to jen tip. V Mirandě je zálohování bez problémů, u ICQ netuším, zda jsou kontakty uložené i mimo server.
Na Stahuj.cz je nějaký program Messenger Backup 3.5 - Záloha dat z většiny známých online messengerů (ICQ, AIM, Yahoo! a MSN) Program dokáže zazálohovat nejen ta základní data, jako jsou kontakty, ale také historii nebo například přijaté soubory - vše do jednoho zkomprimovaného souboru
Podotýkám, že jde opět jen o tip, na jakém principu funguje, netuším. Tak mne hned nekamenuj :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Blokování kontaktu v Messengeru
    od ja2311 » 05 led 2025 12:58 » v Komunikace na internetu
    2
    16097
    od ja2311 Zobrazit poslední příspěvek
    11 led 2025 09:08
  • Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
    od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem
    3
    3696
    od L.L Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 14:39

Zpět na “Komunikace na internetu”