Ahoj, stáhl jsem si přes torrent " http://www.torrentz.com/a4e3787c6f80f21 ... a21a1214bd "
tuhle hru a když ji chci instalovat tak mi to napíše že mi chybí nějaké věci a chce začít stahovat některé části( 2GB a víc) znova i kyž tam jsou, v komentech u torrentu tam nic o tom není a ani v readme
v readme je:
--------------------------------------------------------------------------------l
[Assassins Creed] INSTALLATION NOTES:
--------------------------------------------------------------------------------l
1-) Download & Install The Game ! l
2-) Dont Start The Game After Installing ! l
3-) Copy All Files In This FOLDER To Your Assassins Creed Game Folder l
4-) Run The Game And ENJOY !!! l
________________________________________________________________________________l
zde je screen se stahnutou hrou http://uloz.to/671027/assassins.JPG
děkuju za pomoc
Assassins Creed nejde inst.
Re: Assassins Creed nejde inst.
Nejspíš špatná instalačka. Můžeš smazat.Tohle je tady ovšem zakázané téma a bude v dohledné době zamknuto ...
ktorý z tych torrentov si stiahol?
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
jako že to není originalni?
btw: je ukládání torrentu s nelegalním sw trestné?
fildanek píše:ktorý z tych torrentov si stiahol?
všechy, nevím který byl hlavní ale zbytek jsem použil jako trackery
Nelegální věci se zde neřeší, jestli si chceš assassina zahrát, tak si kup origos , nebo stahuj přes mininovu, jejstahovanejsi torrenty, ty mas v poradku....
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
daviddd píše:jako že to není originalni?
něco jiného je uložit na trackeru odkaz a něco jiného je sosnout od druhého něco za co se normálně platí.
tedy pokud jsi něco stáhls a teď řešíš ten soft je to vlastně nelegal . a hotovo a koor tady se warez neřeší!
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jen to,žes tu hru stáhl přes torrent klienta bylo nelegální,protože zároveň ze stahováním této hry (Download)ti běžel i Upload a hru si tím pádem nabízel ke stažení,což je nelegální.Tím,žes tady ještě hodil návod jak to nelegálně cracknout jsi tomu dal korunu a já nemůžu jinak než toto téma zamknout.Tohle tu opravdu neřešíme 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x